Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Itthon mikor lesz végre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon mikor lesz végre legális a melegházasság?

Figyelt kérdés

jan. 8. 13:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
39%
Minek? Már a heterok is egyre kevesebb házasodik,aki mégis,annak az 50 százaléka elválik.
jan. 8. 13:49
 2/40 anonim ***** válasza:
76%
Ameddig a jelenlegi kormány van szerintem esélytelen sajnos.
jan. 8. 13:57
 3/40 anonim ***** válasza:
81%
Küld el a kérdést Orbán Viktornak. Most épp ráér, bohócjelmezben nyaralgat.
jan. 8. 13:59
 4/40 anonim ***** válasza:
49%
Bejegyzett élettársi kapcsolat is nagyon hasonló jogokat ad
jan. 8. 14:25
 5/40 anonim ***** válasza:
11%
Nem értem a kérdést. Most is mindenki házasodhat.
jan. 8. 14:31
 6/40 anonim ***** válasza:
24%

Házasság?

Mit ad a házasság, amit az élettárs nem?

Házasságnak akkor lenne értelme, ha saját magatok közt tudnátok gyermeket nemzeni... Az egész intézményt ezért hozták létre :D

jan. 8. 14:32
 7/40 DominikX ***** válasza:
57%
Minek? Úgy is mindenki félrekúr. Nézd csak meg az Osváth párost, akkora lakodalmat csaptak, hogy csak na.. aztán előtte es utána is vígan félrekúrogattak.
jan. 8. 15:29
 8/40 anonim ***** válasza:
91%
Én pl. szeretnék házasságot. És egyik kapcsolatomban sem léptem félre.
jan. 8. 16:24
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

#6: A bejegyzett élettársi kapcsolat szabályai alapvetően megegyeznek a házasság szabályaival. Főbb különbség, hogy kiskorú személy nem köthet bejegyzett élettársi kapcsolatot, nem vehetik fel egymás nevét, nem fogadhatnak közösen örökbe, nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben, és az anya bejegyzett élettársa nem lesz automatikusan a születendő gyermek szülője. Minden más szabály megegyezik a házasságra vonatkozó szabályokkal, azaz például közös vagyonuk keletkezik, örökölhetnek egymástól, és közeli hozzátartozónak számítanak.

Ennyi erővel mondhatnánk, hogy a heterok minek házasodnak? A házasságaik fele ugyanis válással végződik, lehetnének regisztrált élettársak helyette, ráadásul esetükben van lehetőség örökbefogadásra, illetve mesterséges megtermékenyítésre is.

jan. 9. 07:41
 10/40 anonim ***** válasza:
13%
Remélem soha. Menj olyan országba ahol lehet és lehetőleg maradj is ott 😊
jan. 9. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!