Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Itthon mikor lesz végre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon mikor lesz végre legális a melegházasság?

Figyelt kérdés

jan. 8. 13:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
14%

Szeress, akit akarsz. Nem érdekel.

De maradjunk a realitások talaján: egymás között nem fogtok gyereket nemzeni, nem kell gondoskodni a vagyon tovább örökítésén. Egyszóval, amiért kialakult a házasság, nem tudjátok használni. Akkor meg minek?

jan. 9. 12:12
 12/40 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy meg nem kell sírni a támogatások iránt. Semmivel sem vagytok kevésbé fontosabb az állami röghözkötő, propaganda gépezetnek, mint egy szingli középkorú ember. Nem vagytok hátrányosan megkülönböztetve
jan. 9. 12:16
 13/40 anonim ***** válasza:
23%
Remélem soha
jan. 9. 12:56
 14/40 anonim ***** válasza:
82%
Akik azt remélik, hogy soha azok elárulnák, hogy mi bajuk lenne tőle? Mi baj történne ha bevezetik? Kitör az apokalipszis? Földrengésre kell számítanunk? Egyáltalán hogy és mi módon érintené őket az, hogy azonos neműek összeházasodnak? Egyszerűen nem tudom megérteni miért félnek ettől.
jan. 9. 13:42
 15/40 anonim ***** válasza:
14%
#15 Egyszerű a magyarázat. Gusztustalan és nem normális dolog.
jan. 9. 15:48
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

"#15 Egyszerű a magyarázat. Gusztustalan és nem normális dolog."

Hát nem. Sőt egyszerűen gagyi érv ez, már bocsánat. Attól, hogy a melegek összeházasodnak és egymás között teszik azt amit szeretnek, attól még nem jelenti azt, hogy akkor a heteróknak kötelező lesz részt venni benne. Semennyire nem érinti ez őket. Ezért nem értem. Ha nekem nem tetszik valami amit más csinál, attól még nem kezdem azt mondogatni, hogy "jaj milyen rossz lesz nekem hogy ők ezt megtehetik egymással" ha én nekem nem kell benne lennem. Kezdem azt hinni, hogy szimpla rosszindulatból nem akarják egyesek, hogy másnak jó legyen.

jan. 9. 16:32
 17/40 anonim ***** válasza:
83%

#12:

Ma már simán lehet gyereke egy meleg párnak külföldről történő örökbefogadással vagy külföldön történő mesterséges megtermékenyítéssel.

Ismerek egy párt akik még a COVID előtt Ukrajnába mentek béranyáért. Először az egyik férfi adott mintát, 2 év múlva a másik. Mindkét alkalommal béranya hordta ki a gyerekeket és persze a petesejt is donortól volt, ebben nem vagyok biztos, de talán mindkét gyereknek ugyanaz a petesejt donora, tehát egy anyától vannak, vagyis féltestvérek. Azt hiszem 10 millió volt gyerekenként az egész procedúra ami nagyon olcsó az itthoni vagy nyugati árakhoz képest.

Olyan Ausztriában élő párt is ismerek, akik szintén Kelet-Európából fogadtak örökbe.

Mondhatod, hogy Magyarországon ez még nem elterjedt, bár már 5000 gyerek nevelkedik ilyen családban, de a trend az emelkedik.

Üdv 2025-ben

jan. 9. 16:33
 18/40 anonim ***** válasza:
15%
Nem értem ezt a rinyálást. Most is házasodhatnak a melegek is. El kell venni egy ellenkező neműt... Ja, hogy egymást közt akarnak, extra jogokat akarnak? Miért is? Többre tartják magukat? A házasság hagyományosan nő férfi hivatalos kapcsolata. Nem tetszik? Találjanak ki valami mást (ha már a bejegyzett èlettársi nem kell)!
jan. 9. 19:49
 19/40 anonim ***** válasza:
53%

"Nem értem ezt a rinyálást. Most is házasodhatnak a melegek is. El kell venni egy ellenkező neműt... Ja, hogy egymást közt akarnak, extra jogokat akarnak? Miért is? Többre tartják magukat? A házasság hagyományosan nő férfi hivatalos kapcsolata. Nem tetszik? Találjanak ki valami mást (ha már a bejegyzett èlettársi nem kell)!"

Mitől lenne az extra jog? Ha bevezetik az azonos neműek házasságát akkor azt nem úgy fogják megcsinálni, hogy csak két homoszexuális férfi házasodhat össze és a hetero férfiak nem házasodhatnak férfiakkal, hanem úgy, hogy két azonos nemű, azaz szexuális orientáltságtól függetlenül bármilyen férfi házasodhat bármilyen férfivel. Ez pedig azt jelenti, hogy nem lesz nekünk melegeknek több jogunk mert a hetero férfiak is házasodhatnak akkor férfiakkal, ők is automatikusan megkapják a jogot rá (az persze más kérdés, hogy szeretnének-e).

Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre, hogy miért olyan katasztrófa az a heteróknak ha a melegek házasodhatnak. Gyanítom, hogy nincs is rá értelmes érvük és nekem úgy tűnik, hogy ők azok akik rinyálnak nem pedig mi.

jan. 9. 19:57
 20/40 anonim ***** válasza:
58%

"A házasság hagyományosan nő férfi hivatalos kapcsolata"

Ezt tudod èrtelmezni?

jan. 9. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!