Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Itthon mikor lesz végre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon mikor lesz végre legális a melegházasság?

Figyelt kérdés

jan. 8. 13:46
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
68%

15 - Te vagy a gusztustalan!

Nem normális???

Az ember (mindegyik, te is!) DNS-e szerint mindenki biszex, és poligám!

Ez a normális.

Amit az erkölcsre hivatkozva korlátoznak, az a nem normális, az megy szembe az ember eredeti programozásával!

jan. 9. 20:06
 22/40 anonim ***** válasza:
32%
#21 🤣🤣🤣
jan. 9. 20:08
 23/40 anonim ***** válasza:
71%

"#19

"A házasság hagyományosan nő férfi hivatalos kapcsolata"

Ezt tudod èrtelmezni?

"

Ennyi lenne az érv az azonos neműek házassága ellen? Nagyon gyenge érv, mert a világon rengeteg dolgot máshogy csinálunk mi mint a múltban. Nem is sorolom. Tudom mit jelent az, hogy hagyomány, de nem lehet mindent a hagyományra fogni. A világ folyton változik. Biztos vagyok abban, hogy ha feltámadnának száz évvel ezelött élt emberek és számonkérnék tőled, hogy hogy mersz így meg úgy tenni ilyen meg olyan helyzetben akkor téged is felidegesítenének.

jan. 9. 20:13
 24/40 anonim ***** válasza:
22%
#23 A házasság nő ès férfi között nem egy szàz éves hagyomány, sokkal régebbi... Miért nem jó nektek az élettársi? Miért nem lehet ezt meghagyni ebben a formában? Miért nem találtok ki mást? Hidd el, az senkit nem zavarna, senkit nem érdekelne...
jan. 9. 20:41
 25/40 anonim ***** válasza:
59%

"#23 A házasság nő ès férfi között nem egy szàz éves hagyomány, sokkal régebbi... Miért nem jó nektek az élettársi? Miért nem lehet ezt meghagyni ebben a formában? Miért nem találtok ki mást? Hidd el, az senkit nem zavarna, senkit nem érdekelne..."

Én TUDOM, hogy nem száz éves hagyomány. Nem értem miért hiszed azt, hogy én száz évesnek hiszem. Amikor azt mondtam, hogy mi lenne akkor ha száz évvel korábban élt emberek feltámadnának, akkor nem azért mondtam ezt a példát mert a házasságot száz évesnek gondoltam. Azért hoztam fel azt, mert rá akartam világítani arra, hogy a világ változik és hogy te sem örülnél annak, minden olyan maradt volna mint száz évvel ezelőtt, és hogy te is azt szeretnéd abban az esetben, hogy egyes hagyományokkal végre felhagynának. Te hogy tudtad félreérteni a szándékomat?

Felőlem lehet más neve, nem jelentene gondot számomra. De te miért akarod a házasságot mindenáron olyannak hagyni amilyen? Minden hagyományt így védesz, vagy csak azokat amiket az azonos nemű párokra akarnak kiterjeszteni? Miért ragaszkodsz ennyire ehhez? Ha kiterjesztenék az azonos nemű párokra akkor veled mi történne? Nem tudnál nyugodtan aludni? Őrjöngenél?

jan. 9. 21:15
 26/40 anonim ***** válasza:
64%

Sok idióta jön azzal, hogy a házassag férfi és nő között lehet csak.

Akkor mi van azokkal a kultúrákkal, ahol 1 nőnek akár több férje is lehet vagy fordítva, 1 férfinak több felesége is. Na akkor sírnátok csak igazán 😂 kis bétáknak nem jutna elég nő.. nem is béták vagytok ti, hanem csak deltahímek 😂 egy melegeknek szóló kérdés alatt élitek ki az elfojtott homo vagy biszexuális vágyaitokból eredő frusztrációtokat.

Egyébként az EU épp azon dolgozik, hogy EU szerte elfogadott legyen a melegházasság. Mivel ezt vétózni nem lehet, ezért Magyarországnak is kötelezően el kell fogadni 😘😘😘

További jó vergődést kisfiúk 😘

[link]

+ a világtrend Magyarországra is be fog gyűrűzni 💀

[link]

jan. 10. 08:13
 27/40 anonim ***** válasza:
64%

+1: Thaiföldön idén január 23-tól házasodhatnak majd az egynemű párok:

[link]

Ezzel 38-ra nő azon országok száma ahol legális a melegházasság.

jan. 10. 08:20
 28/40 anonim ***** válasza:
24%

Világrend? 🤣🤣🤣

Hiába vergődsz kiskancsó, mindig a heterók lesznek többségben. Ha meg itt nem tetszik, nyugodtan költözz Tájföldre!

jan. 10. 14:15
 29/40 anonim ***** válasza:
76%

#28: világrend? 😂😂

VILÁGTREND-et írtam te diszlexiás deltahím 😂

Amúgy megsúgom, hogy a népesség 10-15%-a LMBTQ, ha csak a szűk családdal számolok, akkor simán így vagy úgy érintett a többség. Vagy gondolod, hogy az én szüleim, testvéreim, testvéreim párjai, nagynénim, nagybácsim, unokatesóim nem az én boldogságomat akarják? 😘

Mondjuk te biztos nem sok szeretetet kaptál, ezért ezt valszeg elképzelni sem tudod 😂

jan. 10. 15:44
 30/40 anonim ***** válasza:
85%

Remélem a homofóbok ezek után is büszkén vállalják magukat 😂😂

Bár gondolom angolul nem tudnak 🙄

[link]

[link]

jan. 10. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!