Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leggázabb randitok?

Figyelt kérdés
A kérdés meleg kategória! Tehát mi volt a legrosszabb élmény/randi? Büdös száj, mosdatlan, részeg, akármi.
2021. dec. 17. 19:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Meg a szülőknek eleve fura, mikor a gyerek "abba a korba" ér, h felvisz másokat, ez még heteróknál is normális (pl. lányos apák általában traumának élik meg, h a szomszéd szobában esetleg a pici lányukat kefélik :)))

Szóval ja, a srácban lehetett volna némi fokozatosság.

Négyes voltam.

2021. dec. 18. 18:44
 12/12 Béla211 ***** válasza:
83%

Én ezt eléggé nem bírom. Megszemétségnek is tartom,hogy melegként pl mikor tini vagy és sajátmagaddal is küzdesz neked kell a felnőttebbnek megértőbbnek oda figyelőbbnek lenned mint a szüleidnek. Nem elég saját magaddal ezzel megküzdened még a szüleid lelkivilágára is neked kell figyelni.

Azért ez így egy csomagban nem könnyű dolog és nem tanitanak gimibe pszichológiát, hogy felismerje, hogy az apja nem fogadta el ezt a dolgot, ha nem mondja neki.

Amúgy amikor nekem lett komolyabb párkapcsolatom anyunak amikor mondtam, hogy ott alszik nálunk a párom.Mert 120km laktunk egy mástól. Ő nem akkarta akkor már két éve tudta, hogy meleg vagyok. Nem akkarta, hogy nálam aludjon. Én akkor kerek perec megmondtam neki, hogy már pedig itt fogaludni, ha a húgom barátja jöhet akkor az enyém is.

Erre csak annyit mondot, hogy akkor jó de ő akkor nem lesz itthon mondtam neki, hogy jó. Persze végül otthon volt és furcsán viselkedet igen csak. De aztán egy két év múlva már teljesen elfogadta a dolgot.

2021. dec. 21. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!