Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresi mindenki a szerelmet ?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy vagy a szerelmet keresi vagy akivel irkálsz és meg beszéltek egy dugást holnapra az el tűnik?
Én nem akarom el kőtelezni magam csak jól meg akarom dugni és ha kész vagyunk megy mindenki útjára.
26F
ma 14:35
1/13 anonim válasza:
Na en meg szerelmet keresek 32 evesen, es megis aki ramir legyen 23 eves vagy 42, csak meg akar dugni. 🫥
2/13 anonim válasza:
Ha ezt kérdezed, akkor nem voltál még szerelmes. A tényleg erős szerelem az nagyon vad tud lenni, szinte ilyen drog szerű érzés. Az élet egyik csúcs tapasztalata.
3/13 anonim válasza:
Az érzelmi kötődés fontos, az emberi kapcsolatok egyik legfontosabb része...
4/13 anonim válasza:
Szerelmet átéltem már kétszer is.
De már úgy gondolom,hogy a szeretetet várom inkább, az tartósabbnak bizonyul. Az őszinte,megértő és hűséges szeretet előtt nyitva az ajtó :)
5/13 anonim válasza:
Kérdező leirhatnád milyen vagy magasság kg cm.
Így biztos jobban sikerül:)
6/13 anonim válasza:
Fogadd el, hogy nem mindenkinek azonosak az igényei. Miért is kéne mindenkinek csak érzelemmentesen dugni?
7/13 Jani Belucci válasza:
Alapvetően pedig abból van több, amit te szeretnél. Érzelem nélküli szex. Azt tudom elképzelni, hogy külsőre te nem a szexi kategória vagy, hanem a megközelíthető, elérhető fajta, így vonzóbb vagy azoknak, akik a szerelmet keresik.
8/13 A kérdező kommentje:
187 cm magas 99,5 kg Budapesti vagyok.
És a disco ból soha nem jövök haza egyedül..
ma 16:50
9/13 anonim válasza:
Akkor olyan mackós alkat vagy vagy masszív?
Hát én is haza mennék veled.
Csak én idősebb vagyok. :/
10/13 anonim válasza:
Köszönöm.
De több vagyok bőven, sajnos.
De lesz valaki nyugi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!