Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pedro Sanchez spanyol miniszte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pedro Sanchez spanyol miniszterelnök mennyire jön be nektek? Melegek?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

jan. 9. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az esetem. Egyébként miért a politikusokat akarod stírölni?
jan. 9. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
jan. 9. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bejön.

Elképzelem milyen jól nyalhat.

És aktívnak gondolom. :)

jan. 9. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#2-es, ezért hívják az oldalt gyakori kérdéseknek. Mert gyakran felteszik ugyanazokat a kérdéseket.

Szerintem add fel, ne foglalkozz vele. Ezen nem tudsz változtatni. Eleinte én is csináltam párszor, de semmi értelme.

jan. 9. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

4-es

Bennem még nem halt ki a remény. Bár szerintem se fogják abbahagyni az ismételgetést.

Amúgy szerintem nem azért nevezték el (eredetileg) az oldalt gyakorikérdések.hu-nak mert ide felteszik ugyanazokat a kérdéseket többször megismételve, hanem azért mert a gyakran felmerült kérdéseket ide bátran feltehetik, hogy mindenki láthassa és később visszanézhesse.

...de kezdem azt hinni, hogy sokan tényleg úgy értelmezik az oldal célját, hogy ismételgessék a kérdéseket amikre már többször is válaszoltak.

jan. 10. 07:57
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Poénból vagy iróniából írtam, hogy azért gyakori a gyakori, mert gyakran ugyanazokat ismételgetik. Tudom, hogy (elméletileg) nem ezért. :) De nem baj, nem kell vele foglalkozni.

Senkit nem érdekelnek a régi, 2-3-4-5 évvel ezelőtt íródott korábbi válaszok (ezek néha már nem is aktuálisak a megváltozott körülmények vagy az eltelt idő miatt, bár vannak olyanok is, amelyek örökérvényűek), meg senki nem fog visszakeresni (fizikai, szellemi kihívás egyeseknek), sokkal könnyebb újra meg újra mindig kiírni ugyanazt, mint mindig utána járni, hogy volt-e már korábban. Nem baj. Ezen aztán kár mérgelődni. :)

Amúgy nem tudom, hogy megfigyelted-e, van amikor szinte egyáltalán nem pörög az oldal. Vannak olyan napok néha, amikor alig érkezik be kérdés (főleg a homo kateg-ba), itt-ott 1-2 kérdés néha-néha. Na ilyenkor az ismétlés is jobb, mint a teljes halál. Ha ilyenkor nem kérdeznék meg századszor is, hogy kinek mekkora a rudija vagy kinek tetszik Pedro, meg hogy ki kit pippantana le éppen a sztárok közül, akkor teljes halál lenne néha akár 2-3 napon keresztül is. Hát akkor inkább kérdezzenek századszor is ugyanarról szerintem, mint hogy ne legyen semmi más, csak a nagy semmi, a teljes pusztulat.

jan. 10. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Hát nem is tudom, engem nem zavarna az ha két vagy három naponta jönne új kérdés. Nekem valahogy olyan erőltetettnek tűnik az, hogy bármi áron legyen minden napra legalább egy kérdés.

Érdekes, hogy a leszbikus kategóriában nem éreznek kényszert arra, hogy ilyen mértékben szaporítsák a már 30-szor megismételt kérdéseket. Ahogy nézem ott most jelenleg csak 543 oldalnyi kérdés van, míg itt a meleg kategóriánál most nemrég érte el az 1800 oldalt. Én inkább minőségpárti vagyok mint mennyiségpárti.

jan. 10. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
10 éve bejött a latin szerető. Ma már kicsit öreg
jan. 11. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!