Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen anális szexet végző passzívak! Milyen állapotban van a popsilyukatok?
Figyelt kérdés
Látszik rajta a használat, tágabb, szét van kissé “repesztve”?tegnap 16:35
1/9 anonim válasza:
Nem látszik meg rajta. Ez is izom. Lehet ha ilyen bad dragon dildoval tömöd az idő után kijön. De normál méret mellett nem.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem mindennapos az anális szex de látszik a használat főleg amikor méretes farokkal dugnak meg. 50es bi passzív
3/9 A kérdező kommentje:
#2: Miben más, mint rendesen?
tegnap 16:46
4/9 anonim válasza:
Nem látszik. Majdnem naponta van anál. Annyi változott,hogy könnyebben tágulok. Megtanultam elengedni az izmokat. Ez nem.azt jelenti,hogy durr bele a rèpát,hanem.règen hosszabb ideig kellett tágítania partneremnek. Most sokkal kevesebb idő után tudom befogadni.
5/9 anonim válasza:
Semmi változás nem történt az elmúlt 15 évben. Ugyanolyan szoros és szűk, mint a legelején. Átlagos, normál mérettől nem lett semmi baja renszeres használat esetén sem. Extrém méretű dolgoktól meg extrém igénybevételtől, erősebb, keményebb, durvább behatásoktól (fist, óriás dildók stb.) könnyebben lehet állapotváltozás odalenn, de normál méret mellett nem kell ettől tartani. De ez egyéni adottságoktól, egészségi állapottól, genetikától (pl. aranyérre való hajlam) is függ. Nekem tök ugyanolyan, mint 15 évvel ezelőtt.
6/9 anonim válasza:
Ugyanugy ahogy a 4-es írta, konnyebben tagul, de ennyi - ugyanolyan mint az "elején".
7/9 anonim válasza:
Nekem is rendszeres az anális szex és a fist. Semmi probléma nincs. A párom egyszerűen imád bennem lenni, belém élvezni.
8/9 anonim válasza:
ha nem baromkodod szét, és ésszel csinálják, akkor semmi nem lesz... ez egy sima izom - meg fog lepni, de edzéssel erösödik.... max könnyebben lazulsz el, mert megtanulod/hozzászoksz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!