Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom mostanában szex közben a popsilyukamnál matat az ujjaival, anális szexre vágyhat, vagy nem feltétlenül?
Nem feltétlen.
Én is szoktam ezt csinálni de análra nem vágyom csak tudod hogy élvezi ezt.
Egyszerű a képlet: beszéld meg vele és ne itt kérdezősködj vadidegenektől
Kérdezd meg! Az én barátom is óvatosan matatott a fenekemen és utána megkérdeztem tőle ugyanezt. Azt válaszolta, nem, legalábbis most biztos nem, nem fogja erőltetni, csak puhatolózott, nekem ez jólesik-e. Megmondtam neki, hogy jó volt, érdekesen izgalmas, de (egyelőre) nem szeretném, ha popsiba is csinálnánk. Azt válaszolta, rendben. Azóta se erőltetni, csak nagyon finoman ujjazgat stb. Magyarul valahol kíváncsi is rá, de semmiképp nem akar fájdalmat okozni nekem, csak örömet. Viszont az, hogy így közelítjük meg, el tudom képzelni, hogy ki fogjuk próbálni (ezt is mondtam neki).
A megfelelő kommunikáció és a bizalom nagyon fontos. Kérdezz rá és tudni fogod te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!