Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van itt olyan köztetek aki kizárólag popsiba szereti?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 03:04
1/9 anonim válasza:
Nem csak kizárólag,de oda is szeretem nagyon.
2/9 anonim válasza:
Az egyes válaszadóhoz hasonló csajokat ismerek, szerencsére, de olyant aki csak oda szereti olyat nem.
F
3/9 anonim válasza:
Ha te kizárólag popsiba akarod dugni, akkor miért lányokkal ismerkedsz?
Amúgy szerintem az első válaszoló-félék is ritkák, olyat pedig nagyon elvétve találni, ha egyáltalán, aki nem szereti a "hagyományos" lyukat használni, csak a hátsó bejáratot. Nem mondom, hogy tuti nem létezik, de őszintén meglepődnék, ha lenne.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritka az ilyen lány, de nekem nem is kellene. Nem azért, mert ellenzem az anált, csak ha valaki akár napi szinten análba csinálja, az veszélyes. Szerintem heti 1-2 ami még problémák nélkül, hosszútávon kivitelezhető.
7/9 anonim válasza:
Csak oda, imádon, szeretem, élek-halok érte és még bírom is teljesen tövig
8/9 anonim válasza:
Álom csaj lenne, ha lenne valaki! :)
9/9 anonim válasza:
Nekem a volt bnom először nem akarta engedni de csak megengedte.. tetszet neki óvatos voltam mikor betettem neki mikor mar bent volt teljesen fajt neki egy kicsit de élvezte! Következő alkalom kor mar nem ellenezte megkedvelte persze en is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!