Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy örömlányt kinyalni, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy örömlányt kinyalni, akit arra utasítottam kizárólag akkor nyögjön, mozogjon ha tényleg élvezi, az nagyon szuper érzés, ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom örömlányokat nem nyalunk ki.... De akkoris.... Vannak óriási bomba nők és kedvesek is... Kiknek olyan finom a puncijuk, hogy habár nem kapsz már levegőt annyira az arcodba nyomja a punciját, nem akarod abba hagyni mert érzed s látod is hogy tényleg élvezi....

Lányokhoz lenne egy kérdésem...

Nem vagyok egy olyan ember aki minden tudatlansággal neki esik egy gyönyörű puncinak... Ismerem a teljes anatómiáját és a női orgazus többségi jeleit.... A kérdédem csak az... Erről nem nagyon írnak.... Bár tudom hogy a hüvelyt külsőre akarattal tudjátok mozgatni. . de a belső izmokat is ugyaníg mozgatjátok?

Erre a legpontosabb felmérés az, ha egy kicsi gésa golyót felnyomtok magatokba és ha képesek vagytok ráfeszíteni a hüvely izmait olyannyira hogy az alakját is felveszi.. Akkor a válasz Igen.. Ez azt is jelenti, az orgazmus nek biztos jele a hüvely lüktetése

2020. ápr. 13. 23:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom úgy összeszorítani gyorsan,meg ritmusra,mintha orgazmusom lenne,de sztem nem vagyok egyedül..
2020. ápr. 13. 23:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy prosti, aki szexszel keresi a kenyerét, nem tudja a saját hüvelyének a trükkjeit? Lehet az 18-25 éves lányok nem, de a 35 felettiek nagyon jól tudják kontrollálni a hüvelyizmukat.
2020. ápr. 13. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is össze tudom úgy szorítani.
2020. ápr. 14. 00:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Simàn tudom. Nem szìnlelek orgazmust, de pl. párom farkára van, hogy rászorítok direkt.

L23

2020. ápr. 14. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Engem az exem se nyalt ki, itt meg a prostikat is kinyalják..
2020. ápr. 14. 00:19
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Mindjárt kapol jelentkezőket aki kinyal :D
2020. ápr. 14. 00:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy “atlagos” lány is simán eljatsza, hogy élvez valamit, szóval egy prostinak akinek ez a mindennapi munkájához tartozik nagyon könnyű. Sajnálom, hogy ke kell lombozzalak, de nem valószínű hogy ok ezt tényleg annyira ekveznék mint ahogy mutatják
2020. ápr. 14. 00:37
 8/11 Eric Griffin ***** válasza:
65%

"Egy örömlányt kinyalni, akit arra utasítottam"

Utasítod, ez aranyos. Konkrétan kunyerálni mész a szexet, mert amúgy nincs aki lefeküdjön veled, de attól még, hogy fizetsz érte, nem az van, amit te mondasz. Pont az ilyen bohócok, mint te, hiszik azt, hogy a prostival bármit lehet csinálni. Kajak kínos volt a kérdésed végigolvasni, tudálékosan beszélsz itt, meg osztod az észt, hogy mekkora Matyi vagy, közbe meg prostikat nyalsz. Na pont az ilyen verebek miatt tart ott ez az ország, ahol.

2020. ápr. 14. 01:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Legalább folpackot feszítettél elé?
2020. ápr. 14. 03:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy tudom mozgatni, de nem szoktam megjatszani , azert csinálom néha hogy a pasinak jobb legyen
2020. ápr. 14. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!