Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy örömlányt kinyalni, akit arra utasítottam kizárólag akkor nyögjön, mozogjon ha tényleg élvezi, az nagyon szuper érzés, ti hogy vagytok ezzel?
Tudom-tudom örömlányokat nem nyalunk ki.... De akkoris.... Vannak óriási bomba nők és kedvesek is... Kiknek olyan finom a puncijuk, hogy habár nem kapsz már levegőt annyira az arcodba nyomja a punciját, nem akarod abba hagyni mert érzed s látod is hogy tényleg élvezi....
Lányokhoz lenne egy kérdésem...
Nem vagyok egy olyan ember aki minden tudatlansággal neki esik egy gyönyörű puncinak... Ismerem a teljes anatómiáját és a női orgazus többségi jeleit.... A kérdédem csak az... Erről nem nagyon írnak.... Bár tudom hogy a hüvelyt külsőre akarattal tudjátok mozgatni. . de a belső izmokat is ugyaníg mozgatjátok?
Erre a legpontosabb felmérés az, ha egy kicsi gésa golyót felnyomtok magatokba és ha képesek vagytok ráfeszíteni a hüvely izmait olyannyira hogy az alakját is felveszi.. Akkor a válasz Igen.. Ez azt is jelenti, az orgazmus nek biztos jele a hüvely lüktetése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!