Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés szopni? Amikor a pasi elélvez az milyen érzés? Lüktet, hevesebben tolja a szátokba?
Én kifejezetten szeretek szopni, de ez lehet azért, mert első párkapcsolatomnál az adok-kapok felállás alakult ki.
Összességében szopni jó érzés a nőknek is, bármennyire is azt mondja a társadalom, hogy a nők gyűlölik az orális szexet. Ha szereted (vagy csak egyszerűen vonzódsz valakihez) megőrülsz a szagától, az ízétől. És onnan tudod, hogy elmegy a pasi, hogy forró lesz a farka, elkezd lüktetni majd érzed a sperma ízét, ahogy a nyáladdal keveredik a spermája.
A sperma is tud finom, "ízletes" lenni, persze ott vannak a dohányosok is, de aki szereti a cigarettát, annak ez sem jelent nagy gondot, kicsit kesernyés, dohányos, dohos íze van, de ezt egy szexuális aktus alatt meg lehet tenni, hogy lenyeli az ember.
23/n
Én nagyon szeretek szopni, nagyon felizgat.
Nagyon jó érzés amikor a számban keményedik meg. Ahogy beleremeg, sóhajt, imádom.
Mikor orgazmus előtt megduzzad a makk, és megfeszülnek az izmai, és várom hogy elélvezzen az az érzés ahhhhhhh nem tudom leírni.
Tudom hogy mire számítsak mégis olyan mint az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!