Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom mostanában szex közben a popsilyukamnál matat az ujjaival, anális szexre vágyhat, vagy nem feltétlenül?
Figyelt kérdés
Jól esik amit csinál, de én az anális szexet nagyon nem szeretném kipróbálni. Kicsit meg is ijedtem, mert eddig nem csinált ilyet, és félek, így akar apránként rávezetni? Vagy nem feltétlen emiatt csinálja? Masszírozza meg ilyenek.2020. ápr. 20. 20:01
11/16 anonim válasza:
Nem feltetlenul, de felni sem kell tole elosszor rettegtem tole de kiprobaltuk es mar lassan jobban szeretem mint a simat
12/16 anonim válasza:
Nálunk is hasonló helyzet, barátnőmmel beszéltünk a témáról ő azt mondta tabu neki, de engem csak hajtott a kíváncsiság és ő is higy reagál rá, lementem nyalni és közben finoman elkezdtem ott is simogatni neki, én éreztem hogy jobban be indul a teste tőle, de közben egyszer mondta ne csináljam, én csak nem hagytam abba és mikor el élvezett szépen fokozatosan ratolta magát az ujjamra... Érdekes volt! 🤗
13/16 anonim válasza:
Utolsó ha ez igaz történet akkor grat, így kell csinálni.
14/16 anonim válasza:
Amúgy nagyon okosak itt akik írjak, h kérdezze meg a pasitol...
Hat elhiheted, h nem fogja be vallani, főleg ha tudja, h te nem akarod kiprobalni...
Amugy a valasz: igen, azért csinalja, mert analis szexre vagyik
15/16 anonim válasza:
Ha rákérdeznék és nem vallaná be a barátom, akkor ott baj van. Attól még hogy én valamit nem szeretnék ő nyugodtan elmondhatja hogyha valamire kíváncsi. Első az őszinteség.
A kérdésre válaszolva pedig nem feltétlenül vágyik rá, lehet hogy csak észrevette hogy neked jólesik. Az is lehet hogy kíváncsi, de amíg te nem egyezel bele úgyse csinálhat semmit, úgyhogy beszélgess vele róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!