Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőn miért nem raknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért nem raknak ki, vagy küldenek egyből az emberek képet?

Figyelt kérdés

Miért csinálja azt valaki, hogy ír egy fél oldalas üzenetet, majd megkérdezi hogy küldjön-e képet?

Nem kellemetlen neki, ha először érdeklődőnek tűnök, de ha meglátom a képét nemet mondok? Mert én elég kényelmetlenül érzem magam, nem akarok senkit megbántani a külseje miatt.

tegnap 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mindenki akarja felfedni egyből hogy meleg mások előtt s nem tudja kibe fut bele. Még a meleg társkeresőkön is van bennünk némi félsz ahol elvileg mindenki meleg pasi.
tegnap 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja a fél oldalas levelek 99%-a meg ctrl+c sablonlevél amiből naponta sok tucatnyit szétszórnak mindenkinek.
tegnap 11:40
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

1. Azért nem rak ki mert kicsit fél, több oka lehet, fiatalabb 18-22, félénk, introvertált, esetek nagyon kicsi része alkotja őket.

A nagytöbbség:

2. Bűnronda (majd akkor küld ha jobban megismertétek egymást)

3. Dagadt (majd akkor küld ha jobban megismertétek egymást, ÉS ELÉG VONZÓ VAGY SZÁMÁRA!!! Fontos, dagadt csajoknak vannak igényeik!!!)

Ezek a tapasztalataim 4 év online társkeresés után!

F30

tegnap 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan vannak akik házasok, vagy nem merik megukat felvállalni és ezért nem teszneki ki képet.
tegnap 12:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Korosztályomban a többségnek nincs kint fotója mert házas, barátnője van, vagy akár már Elvált gyereke van, és nem vállalja magát.

A másik nagy többség mindegy mit ír Kamuzik csak közös online faszverésre vágyik-ezzel megnyugszik egy időre a meleg oldala.

tegnap 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A nagy többség még mindíg fél,

3000fős faluban lakok.

Hivatalosan én vagyok az egyetlen meleg, közbe 😂 ajjaj.

Így örök magány vár 🤷‍♂️, kinek kell ez hogy kitagadja a közösség ahol él?

Megértem akik nem raknak ki fotót.

tegnap 12:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kormány jelenlegi kommunkációja sem segít abba, hogy ezt az emebrek felvállalják. Most gondold el egy átlag munkahelyen ha kiderül valakiről, hogy meleg... hát nem fognak vele normálisan bánni sajnos... Nagyon nagy változás kéne itt a fejekbe.
tegnap 12:45
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Mert aki ronda arra senki se fog irni
tegnap 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha nem is válaszolsz az ilyeneknek, én direkt megnyitom a profiljukat is hogy lássák hogy direkt szarom le a válaszolást xd
tegnap 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!