Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért nem raknak ki, vagy küldenek egyből az emberek képet?
Miért csinálja azt valaki, hogy ír egy fél oldalas üzenetet, majd megkérdezi hogy küldjön-e képet?
Nem kellemetlen neki, ha először érdeklődőnek tűnök, de ha meglátom a képét nemet mondok? Mert én elég kényelmetlenül érzem magam, nem akarok senkit megbántani a külseje miatt.
1. Azért nem rak ki mert kicsit fél, több oka lehet, fiatalabb 18-22, félénk, introvertált, esetek nagyon kicsi része alkotja őket.
A nagytöbbség:
2. Bűnronda (majd akkor küld ha jobban megismertétek egymást)
3. Dagadt (majd akkor küld ha jobban megismertétek egymást, ÉS ELÉG VONZÓ VAGY SZÁMÁRA!!! Fontos, dagadt csajoknak vannak igényeik!!!)
Ezek a tapasztalataim 4 év online társkeresés után!
F30
Korosztályomban a többségnek nincs kint fotója mert házas, barátnője van, vagy akár már Elvált gyereke van, és nem vállalja magát.
A másik nagy többség mindegy mit ír Kamuzik csak közös online faszverésre vágyik-ezzel megnyugszik egy időre a meleg oldala.
A nagy többség még mindíg fél,
3000fős faluban lakok.
Hivatalosan én vagyok az egyetlen meleg, közbe 😂 ajjaj.
Így örök magány vár 🤷♂️, kinek kell ez hogy kitagadja a közösség ahol él?
Megértem akik nem raknak ki fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!