Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálják társkeresőn,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják társkeresőn, csak instán küldenek képet pedig még nem is beszéltünk ?

Figyelt kérdés
nekem van kint ARCképem

2024. jan. 25. 07:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Biztos okuk van arra, hogy ne legyen arckép.Sok visszaélés van. De ha megkapod a képet, bárhol is,akkor hol a gond ?

Nekem nincs instám, és mindenkinek megírom,hogy csak emailben megy kép - kölcsönösen.

Elfogadja elfogadja,ha nem,akkor léptem tovább :)

2024. jan. 25. 07:36
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Mert titkos ilonkák, én az ilyen kép nélküli embereknek vissza se írok. Ha valaki bziskodni akar akkor legyen bátorsága felvállalni magát
2024. jan. 25. 07:40
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Visszaélések miatt, nem akarja, hogy a nagyvilág is megtudja róla, hogy meleg. Lehet téged nem zavarna, őt igen.
2024. jan. 25. 08:04
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Sokan azért mert így akarnak követőket, meg több DM-et szerezni. Amúgy ha csatolva van az instagramja a profiljához, vagy egyébként nyilvánosan hozzáférhető a profilja és látom anélkül a képet, hogy követnem kéne vagy levélben kérvényezni még ott is, akkor oké. Más esetben inkább nem is érdekel az illető. Amúgy ez melyik társkereső? Tinderen jobbra sem húzom akinek nincs képe, többin meg lehet privátban küldeni/visszavonni. Szóval ha valaki csak instán küldene akkor:

1. Kamu, és az insta profilja is az.

2. Így akar követőket szerezni, vagy így akarja mások instagram profilját megismerni.

3. Fosós, rejtőzködő. Még fiataloknál egy ideig amíg frissek a meleg világban ez oké. Más esetben mindig rossz előjel, valami olyan oka van ami miatt jobb kerülni.

1: Amúgy mi az a sok visszaélés amivel mindig jöttök? 7 éve vannak nyilvános profiljaim, képpel, rengeteg emberrel lett kapcsolatom más platformokon is találkozó után (fb, whatsapp, insta) aztán soha semmilyen visszaélést nem tapasztaltam, nem láttam magam viszont sehol. Ismerősöknél is összesen két ilyenről tudok, egyiknél nem is idegen hanem a bolond exe csinált kamu grindr profilt a képeivel bosszúból. Akadnak ilyenek, de ez kb. bárhol előfordulhat és ritka mint a fehér holló. Szerintem amúgy is menjen a p-ba ha azt feltételezi rólam hogy visszaélek a képeivel. Egyébként is nevetséges, hogy ezek az emberek rettegnek egy képet küldeni, de éjjel 1-kor gondolkodás nélkül feljönnének hozzám, egy idegen lakásába hogy dugjam seggbe őket 🤣🤣 Mert az ugye cseppet sem kockázatos… 😅😂 Na hagyjuk is inkább.

2024. jan. 25. 08:14
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Én biztos nem mennék fel hozzád 4-es, hogy seggbe dugj. Sose bírtam az arrogáns f@szokat. 🤗
2024. jan. 25. 08:19
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

5: Nagy veszteség, biztos érdekel. 😂 Amúgy mi volt konkrétan arrogáns abban amit írtam.

A “nem akarja, hogy a nagyvilág megtudja” szöveghez annyit, hogy tapasztalatból mondom mások általában max. akkor szokták megtudni amikor egy közös ismerőssel futsz össze és nem feltétlen rosszindulatból de pl. munkahelyen elpletykálja valami jóbarátjának aztán mindenki tudja egy hét múlva. Ilyen van de ebből amúgy nincs semmi igazából. Ha annyira fél akkor ez simán kiküszöbölhető azzal, hogy nincs nyilvános képe.

2024. jan. 25. 08:27
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

A 4-esnek sokban igaza van, még ha nyersen is írta meg :)

Amit viszont én írtam, az sajnálatos személyes tapasztalat alapján történt. Felvállalom magam,kapcsolatra ismerkedem,de mégis átvertek.Ez az oka az egésznek.

2024. jan. 25. 08:31
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Én is jobban szeretek instán beszélgetni.....nem tudom miért.Amikor még fennt voltam társkeresőn akkor természetesen volt kinnt rólam kép.ez nálam alap volt.Igen!van aki nem tesz ki képet.egy részük tényleg linkeskedésből,de találkoztam tök normális sráccal is aki a kapcsolatfelvevés után rögtön küldött.
2024. jan. 25. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

8: Itt most nem azokról van szó, akiknek nincs kint képük de rögtön küldenek, mert az tök oké. Hanem azokról akiknél még azért is könyörögni kell, hogy privátban küldjenek valamit.

Mert kérsz erre elküld egy kalapos, napszemüveges képet meg amit a Balaton másik partjáról fotóztak… Meg jajj itt nem, csak instán meg whatsappon, meg itt meg ott és csak akkor ha meg így meg úgy és egyébként is te küldd el először a felhasználóneved/telefonszámod és akkor ő majd talán kegyeskedik küldeni valamit. Na az ilyeneket szó nélkül tiltani kell. Előadják mennyi félnivalójuk van, de kb. pont ők azok a fajta akiktől tartani kell.

2024. jan. 25. 11:59
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Én speciel találkoztam már több ismerőssel is így online. Szerintem nem gáz, mindenkinek vannak vágyai. De van olyan akinek egy leakelt beszélgetés vagy kép karrierjét tenné tönkre. Szerintem valahol jogos az elővigyázatosság.
2024. jan. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!