Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a férfiakkal? 3 (!) társkereső oldalra regisztráltam. Nézegetik az adatlapomat, képeimet szivecskézik, szimpatikusnak jelölnek, tetszik gombra kattintanak, küldenek pók(???)-ot, vagy mit. De nem írnak.
Nem is értem. Nekem kellene kezdeményezni? Az egyik oldalon 22 férfit jelöltem szimpatikusnak 8 napja. Ebből 1 látta a jelölésemet. Kezdem azt hinni, hogy kamu profilok.
Milyen tapasztalatotok van az ilyen oldalakkal kapcsolatban?
Annyi kreativitás nincs bennük hogy valahogyan rád írjanak, ezért inkább szivecskéznek meg ezek a hülyeségek és tőled várják a kezdeményezést.
1-es jó vicc, az átlag társkeresőző férfi bármivel beérné aminek sunája van.
Csak talonba raktad teged - nem vagy eleg jo a szamukra.
Majd elovesznek akkor, amikor az insta modell csaj nem jott ossze a szamukra.
Sajnalom !
Sok oka lehet. Az is lehet, hogy már évek óta inaktív profilok, csak az oldal nem törölte őket, hogy úgy tűnjön, van választék.
Az is lehet, hogy kamuprofilok, ennek is 2 típusa van: üzemeltető által kreált illetve megkeseredett Vérpistikék általi önigazolás, hogy a nők csak a külsőre/pénre mennek.
Valós profilok estén pedig éppen tőled jobb csaj is képben van, ezért inkább vele foglalkoznak.
Troll??? Jó vicc, köszi!
Mondjuk átlagosnak mondanám magam, talán kicsit felette, de az igaz, hogy nem vagyok 25 éves, 41 vagyok. Ettől függetlenül a legfiatalabb szivecskézős 22 éves volt, de vannak többen a huszas éveikben járók.
Igen, tudom, van olyan oldal, ahol csak kölcsönös szimpátia esetén tudnak írni, de akik szimpatikusnak jelöltek, és én visszajelöltem, azok sem írnak! Egy-kettő, aki bátor volt, az is letudta a "szia, mizu?", vagy ennél egy fokkal jobb, amikor leírja azt, ami az adatlapján is van. " Én egy 45 éves, 178 cm magas, barna hajú férfi vagyok, egy kedves, szimpatikus nőt keresek...."
"41 vagyok"
Itt van a kutya elásva, bár nem feltétlenül, mert tudok olyan 55 éves nőről akinek a netes ismerkedés sikeresen megy, pedig nem valami botox-múmia vagy fekszik le akárkivel aki jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!