Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van a férfiakkal? 3 (!)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a férfiakkal? 3 (!) társkereső oldalra regisztráltam. Nézegetik az adatlapomat, képeimet szivecskézik, szimpatikusnak jelölnek, tetszik gombra kattintanak, küldenek pók(???)-ot, vagy mit. De nem írnak.

Figyelt kérdés

Nem is értem. Nekem kellene kezdeményezni? Az egyik oldalon 22 férfit jelöltem szimpatikusnak 8 napja. Ebből 1 látta a jelölésemet. Kezdem azt hinni, hogy kamu profilok.

Milyen tapasztalatotok van az ilyen oldalakkal kapcsolatban?

2022. máj. 28. 13:42
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Igen, 41 éves vagyok. És nem vagyok ráncos, nem vagyok elhízva, csinos vagyok. Mi a baj ezzel? Talán nekem már nem lehet társam? Öreg vagyok, vagy mi?

Ne vicceljünk már!

2022. máj. 28. 15:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy öreg. ÉN 40 vagyok, én is azt tapasztalom, írnak, keresnek, hívnak, aztán egyszer csak nagy csend. Nem is értem.
2022. máj. 28. 15:28
 13/25 anonim ***** válasza:
45%

Majd ha már nem azt várod, hogy a legelső levélben térdre esve nyalogassák a lábad, hanem értelmes ember módjára tudsz válaszolni akár egy köszönésre, akkor majd lehet lesz sikered online.

Én már csak direkt szűrőként nem írok semmit elsőnek, csak annyit, hogy szia. Aki nem képes visszaköszönni sem, az csak unalomból van fent, hogy a pasik szórakoztassák, azt várják hogy majd egy random idegen ott nyáladzik előttük. Kösz nem, én értelmes nőt keresek.

2022. máj. 28. 15:30
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

11.

Ha az eddigi taktikád nem hozott sikert, akkor változtass. Bár persze egyszerűbb őrjöngő-kérdést kiírni a témában és drámázni alatta.

2022. máj. 28. 15:44
 15/25 A kérdező kommentje:

12-es, akkor legalább érted, hogy miről beszélek.

13-as, azt várom, hogy az első levélben ne két szót írjon, hanem egy kicsit mutatkozzon be. Mondjuk pár mondatban.

Sajnálom, hogy ennyiszer estél pofára, és ilyen rossz véleményed van. Én egy köszönésre csak köszönéssel válaszolok, de ha utána megint csak valami idióta kérdés jön, akkor hagyom a francba.

14-es kiírtam egy kérdést, a hangnemet te magad képzeled hozzá, és elég sokat elmond rólad, hogy elsőre ez jött le neked.

14 éve kerestem párt utoljára, és akkor egy kicsit más volt a világ, nyilván én is más voltam. Ezért érdekel, hogy mik a tapasztalatok.

Te viszont azonnal sértegetsz, csak mert él benned egy ilyen negatív kép a nőkről. Csak simán térj át egy másik kérdésre.

2022. máj. 28. 15:55
 16/25 anonim ***** válasza:

15.

Érdekes dolog az is, hogy rögtön a nemi kártyáért nyúltál, holott erről szó sincs, mindkét nemre értem a dolgot - és idiótának is tartom azokat, akik az oldalakat meg a kor szellemét hibáztatják a személyes buktáikért.

2022. máj. 28. 16:27
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Manapság miért van ennyi egyedül élő 40 es nő?

Nagy részüknek van stílusa, jól néz ki.

Én amit látok, az a szdmélyiségük. Túl karakának már ilyenkor, mint egy ilyen túl emancipált főnöknő.

Nekem csak emiatt nem tetszenek. 32f

2022. máj. 29. 07:27
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
17-es: nagyon igazad van.
2022. máj. 29. 11:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Tehát az lehet a baj, hogy határozottak vagyunk, és tudjuk, hogy mit/kit akarunk?
2022. máj. 29. 14:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az.
2022. máj. 29. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!