Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a férfiakkal? 3 (!) társkereső oldalra regisztráltam. Nézegetik az adatlapomat, képeimet szivecskézik, szimpatikusnak jelölnek, tetszik gombra kattintanak, küldenek pók(???)-ot, vagy mit. De nem írnak.
Nem is értem. Nekem kellene kezdeményezni? Az egyik oldalon 22 férfit jelöltem szimpatikusnak 8 napja. Ebből 1 látta a jelölésemet. Kezdem azt hinni, hogy kamu profilok.
Milyen tapasztalatotok van az ilyen oldalakkal kapcsolatban?
"Értem. És mi az elképzelés? Milyennek kellene lennie egy 40 feletti nőnek?"
Kár alakoskodni, ne akarjon más lenni. Ha olyan, mint amit itt kritizálgatnak a férfiak, akkor egy magánál is keményebb férfit fog találni, aki nem ijed meg tőle. Nem bonyolult ez, hiába változik a világ, még mindig mi hordjuk a nadrágot:)
48F
Köszönöm, nagyon kedves vagy! Nem fogok alakoskodni, nem is kell ezt megtennem, nem vagyok hárpia, és főnökasszony. De nyilván már nem vagyok egy naiv kislány, szóval vannak elvárásaim, mint ahogy a férfiaknak is vannak. Mindenkinek van, ezt tudomásul kell venni.
Jó esetben ti hordjátok a nadrágot, és ezt mi nagyon szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!