Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok milyen volt az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok milyen volt az eddigi leggazabb randitok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kb 150 kilos izzadt szagu hájfej(persze a netes képen daliáns"volt), aki azt akarta megmagyarázni nekem, hogy még őt kell meghódítani hogy kegyeskedjen egy nővel kapcsolatba lépni.

Irto fölényeskedő volt mintha nekem kéne megköszönni még azt is hogy velem szóba kegyeskedkedett állni.

2022. márc. 29. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen mentem el egy 22 éves férfival randizni és az apja furikázott minket oda is és vissza is. Szerencsétlennek a kocsiban kellett várnia amíg sütikéztünk :D
2022. márc. 29. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A pasi közölte, hogy "válófélben van", hétvégére a "gyerekek miatt" még hazamegy a közös házba és az asszony mos meg főz rá... XD

A végén meg közölte, hogy vigyázzak mert a második randin már nem szokott ilyen visszafogott lenni. Hát erről mondjuk nem tudok nyilatkozni, én nem is beszéltem vele többet. :D

2022. márc. 29. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!