Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon mikor lesz olyan szinten elfogadott a homoszexualitás, mint Németországban?
Tehát ha jól értem, akkor amit betegségnek tekintesz, az számodra nem elfogadható? Tehát egy rákost sem vagy képes elfogadni, mert hogy "fúj ez beteg"? Arról nem is beszélve, hogy a melegek nem betegek, de mintha a falnak beszélnék.
Nyilván van átfedés, de az ilyesmi kérdés nem a szexualitásról szól, hanem a "másképp kinézéshez" való hozzáállásról. Ergo hogyan állnak hozzá az emberhez, ha két centivel hosszabb a haja vagy rövidebb ruhája...
Mi egy olyan világban élünk, hogyha valakit a szomszédok este nyolckor nem látnak lámpát oltani, és reggel nyolckor nem látnak elmenni, akkor azt már képtelenek hová tenni. Hát még ha X évesen sincs még megházasodva!
Na, amikor már nem itt tartunk, akkor a homoszexualitás se lesz probléma, egyelőre minden csak a probléma.
Meleg vagyok és remélem lesz elfogadóbb társadalom.
A világnak elmondom hogy Büszke vagyok melegségemre, aki elfogad jó aki nem meg nem.
Puszi fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!