Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon mikor lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon mikor lesz olyan szinten elfogadott a homoszexualitás, mint Németországban?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
Még hogy németországban elfogadottabb mint itt. Az csak mese! 59 éves vagyok 80-as években balatonra jártak nyugat németek. Csodálkoztak,hogy itt keleten a szocializmusban jobb a melegeknek mint nyugaton. Vendéglátásban dolgoztam szállodában ismertem jópárat. Pedig akkor itt sem volt rózsaszinü a világ a melegeknek! Azóta itt sokat javult a helyzet ott nem sokat, ugy tudom csak sújos buntetés miatt nem történik nagyobb baj!
2023. ápr. 23. 23:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem arrafelé haladnak a dolgok.
2023. ápr. 24. 00:35
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Tehát ha jól értem, akkor amit betegségnek tekintesz, az számodra nem elfogadható? Tehát egy rákost sem vagy képes elfogadni, mert hogy "fúj ez beteg"? Arról nem is beszélve, hogy a melegek nem betegek, de mintha a falnak beszélnék.

2023. ápr. 24. 06:53
 14/20 anonim ***** válasza:
18%
Teljesen elfogadott mindkét országban. Vagy arra lennél kíváncsi, mikor fogják olyan szinten ráerőltetni a normális emberekre, mint Németországban?
2023. ápr. 24. 08:08
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Minimál bér ugyan annyi lesz.
2023. ápr. 24. 17:10
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Előbb O1G-t kéne leváltani! Ha sokáig tolja nektek az ovis ellenszelet egy egész generáció nő fel addig ebben a propagandában aztán b.hatjátok örökre!
2023. ápr. 24. 21:46
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván van átfedés, de az ilyesmi kérdés nem a szexualitásról szól, hanem a "másképp kinézéshez" való hozzáállásról. Ergo hogyan állnak hozzá az emberhez, ha két centivel hosszabb a haja vagy rövidebb ruhája...

Mi egy olyan világban élünk, hogyha valakit a szomszédok este nyolckor nem látnak lámpát oltani, és reggel nyolckor nem látnak elmenni, akkor azt már képtelenek hová tenni. Hát még ha X évesen sincs még megházasodva!

Na, amikor már nem itt tartunk, akkor a homoszexualitás se lesz probléma, egyelőre minden csak a probléma.

2023. ápr. 25. 04:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó ez Svájcban pont így van...
2023. ápr. 25. 09:47
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

Meleg vagyok és remélem lesz elfogadóbb társadalom.

A világnak elmondom hogy Büszke vagyok melegségemre, aki elfogad jó aki nem meg nem.

Puszi fiúk.

2023. máj. 22. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#6: Hitet és tudományt is figyelembe véve nem betegség, illetve az égiek üzenete által tapasztalnivaló életút.
2023. jún. 28. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!