Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? (több lenn)
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy itt élő ázsiai sráccal aki eléggé megtetszett nekem. Egy ideje beszéltük hogy jó lenne talizni, főleg az ő kezdeményezésére, meg a fotóimat lájkolja. Éppen ezért kezdtem reménykedni, hogy ő is... Múlt héten elmentünk inni és fél mondatban utalt egy magyar exbarátnőre akivel annak a külfölre költözése miatt szakított. Viszont mondta, hogy szeretne utazni Magyarországon és környékén, tartsak vele. Most akkor mi van? Esetleg van esély hogy kísérletezős? Közös utazáson vajon el lehet csábítani?2022. febr. 13. 14:38
1/11 anonim válasza:
Szerintem először csak barátkozni szeretne mint egy haver.
2/11 A kérdező kommentje:
Van rá esély hogy bi és akarna valamit? Hogy derítsem ki?
2022. febr. 13. 14:55
3/11 anonim válasza:
Először haverkodjatok,járjatok el helyekre,beszelgessetek sokat,hátha ebből le tudsz szűrni valamit. Légy tapintatos,ne kérdezz rá egyből "Járunk-e".
4/11 A kérdező kommentje:
#3, köszi! Szerintem egy közös utazás alatt eléggé sok ki derül a másikról. (Sajnos más városban tanul és csak itt járt anno pár napot. De azt is mondta mindig szívesen lát ha a városában járok
2022. febr. 13. 15:10
5/11 anonim válasza:
Szerintem bőven reménykedhetsz! Bárcsak nekem lenne ilyen utazótársam!
6/11 A kérdező kommentje:
#5, akkor szerinted lehet vmi?
Kívánom hogy találj olyan társat akit szeretnél:)
2022. febr. 13. 16:36
7/11 anonim válasza:
Kerdezd meg tole h mit gondol az lmbtq rol abból majd kiderul
8/11 A kérdező kommentje:
#7, köszönöm!
2022. febr. 13. 18:57
9/11 anonim válasza:
Sztem legyél elsőkörben a barátja, beszélgess vele különböző dolgokról, feljöhet a kapcsolat téma, esetleg valahogy tudatára hozhatod hogy te meleg vagy. Szép lassan lehet haladni, aztán úgy is látni fogod hogy akar -e lépni valamerre.
Ennyiből nehéz megmondani, hogy ő most csak barátkozni vagy többet akar, lehet az is hogy nem ismer túl sok embert és ezért veled próbál megismerkedni mert szimplán szimpatikus vagy.
10/11 anonim válasza:
Az LMBTQ véleményből semmi sem kell, hogy kiderüljön! Nagyon sok meleg elítéli az LMBTQ tevékenységét! És nem is biztos, hogy ok nélkül!
Kérdező! Ne abból következtess, mert lehet, hogy emiatt elszalasztod őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!