Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagy a pénisz, az kárt tehet a méhben? több lenn
Figyelt kérdés
Jobban kifejtve: tehát adott egy átlagon felüli pénisz, mondjuk legyen 25 cm-es, és ha ez tövig belenyomja a vaginába, és úgy élvez el benne, a sperma közvetlenül a méhszájba, és így a méhbe kerülhet? ez lehetséges?2021. dec. 13. 17:17
2/7 anonim válasza:
A sperma 2-3 napig a hüvelyben tartózkodik és utána indul csak el a méh felé. A nagy méret tud sérülést okozni a méhben
3/7 anonim válasza:
Természetesen! Ha nagyon nagy, még a vetésben is kárt tehet! Még szerencse hogy neked mikropöcsöd van!
4/7 anonim válasza:
Igen! A nagy pötsch behatolhat a méhbe! De jobban teszed ha a darázsba hatolsz be!
5/7 anonim válasza:
Itt sok baj van. Kisebb pénisz is okozhat kárt, ha ész nélkül bevágják. De még egy ujj is. A spermás részt egyáltalán nem értem, hogy egyáltalán hogy gondolod. Hogy okozna kárt? Mielőtt szexuális életet kezdesz élni, tanulmányozd hiteles helyekről az emberi testet.
6/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok, nem jártas a témában, de több partnerem fogalmazott úgy szex után vagy közben, "levered a méhem" vagy szimplán eltolt hogy ne nyomjam tövig.
7/7 anonim válasza:
Nekem nincs brutál nagy, inkább vastag. Mindegyik Hölgy szerette! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!