Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 cm hosszú pénisz elér minden pózban addig amíg kell?
Figyelt kérdés
Még sosem szexeltem. Átlagos alkatú vagyok, és ha a lány szintén nem kövér akkor elér addig amíg kell?2021. dec. 13. 13:03
1/11 anonim válasza:
Eléri, hogy sarkon forduljak éd hazamenjek.
3/11 anonim válasza:
Mert szerinted hogy függ össze a kövérség a hüvely méretével? Mert sehogy.
Átlagos méreted van, használni kell tudni.
5/11 anonim válasza:
Egy ujjad is elér, ahova kell, ha tudod, hogy hova kell elérnie:D
Egy ujj, meg nincs 14-15 centi..szóval igen. Ne aggódj. Ha ügyesen használod, nem lesz hiányérzete a partnerednek:) 24f
7/11 anonim válasza:
Nem lesz vele baj. Sőt, ha úgy nyalsz mint egy kormányközeli, a csaj valóseggel imádni fog ;)
8/11 anonim válasza:
Ugyanekkora farkam van és eddig a legtöbb nőm sziszegett, ha mélyre nyomtam, hogy óvatosan, meg hogy hú de nagy vagyok.
A 18-20 cm-es farkakat nem is lehet tövig benyomni legtöbbször.
9/11 anonim válasza:
Nem elég. Több póz is van ami nem előnyös egy ilyen mérettel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!