Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb szlovák melegkereső oldal? több lenn
Figyelt kérdés
Egyáltalán milyenek vannak? Szlovákiában élő magyar vagyok, de sajna nem tudok szlovákul, ezért még rákeresni sem tudok csak úgy.
Körülbelül olyan oldal kéne, mint a rosszlanyok.hu csak szlovák verzióban...
2022. febr. 6. 12:25
1/9 anonim válasza:
planetromeo pl. ott vannak szlovákiaiak is
2/9 anonim válasza:
A melegrandi.hu-n is láttam már szlovákiai magyar srácot.
3/9 A kérdező kommentje:
de én nem randizni akarok, csak ki akarom próbálni a homo szexet, biszexnek mondanám magam, még nem voltam férfival, lehet még biszex sem vagyok, csak kíváncsi. Ezért is olyan oldalt keresek, mint a rosszlanyok.hu, ahol el lehet menni férfiakhoz, "tapasztalatszerzésre"
2022. febr. 6. 13:10
4/9 anonim válasza:
Én Szlovákián élek, és szerintem nincs kimondottan ilyen oldal(legalábbis tudtommal), szerintem próbálkoz meleg társkereső oldalakkal ott írd ki, hogy magyar vagy és vagy alkalmit keresel és fizetsz is érte.
5/9 anonim válasza:
3. Ha nem lennél ilyen kib*szott lusta, akkor fognád magad, fellépnél és kb. fél perc után látnád, hogy van k*rva kereső funkciója is az oldalnak.
Vagy mi hívjuk fel neked a választottat is?
7/9 anonim válasza:
Csak azt nem értem, miért prostituáltat akarsz. Bőven kapnál jelentkezőt így is és nem kellene kurvázni, sokan vannak hasonló cipőben, mint te, így "gyakorolhatnátok" egymáson.
8/9 anonim válasza:
Írj! Sokkal jobbb lesz, meglátod!
9/9 anonim válasza:
Ne menj prostihoz! Velem gyakorolhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!