Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt 18+ legjobb baráttal?
Figyelt kérdés
Pár éve nonstop leszoptam a legjobb barátomat, nektek volt ilyesmi? Vagy mit gondoltok, baráttal, vagy alkalmik a jobban? 20F2022. jan. 28. 21:58
1/14 anonim válasza:
Baráttal. Utána meg lehet bármi.
2/14 anonim válasza:
Fiatalként az akkori legjobb barátommal 8 éven keresztül dugtuk egymást. Nagyon jó volt
36f
3/14 A kérdező kommentje:
8 évig?? Az nem semmi
2022. jan. 28. 22:24
6/14 anonim válasza:
Barátaimmal soha. Utána meg lehet bármi belöle. 25L
8/14 anonim válasza:
Sajnos nem volt ilyen, volt egy barátom, akiről álmodoztam, de gimi után megszakadt sajnos a dolog. Azóta nem is láttam, sőt neten se találom.
9/14 anonim válasza:
Nekem szakközépiskola után volt ilyen a legjobb osztálytársammal, akiről a suliban 4 évig csak fantáziálgattam. Ő keresett meg, hogy leszopna. Találkoztunk, meg is történt, én meg nagyon örültem, aztán én ki akartam próbálni vele és én is leszoptam. Következő alkalmakkor meg már meg is dughattam :) 18-19 évesek voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!