Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elveszteni legjobb baráttal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszteni legjobb baráttal? Van egy srác először barátok voltunk aztán kavartunk

Figyelt kérdés
Ez megy már május eleje óta petting volt mar. Hülyeség lenne vele lefeküdni? Meg szűz vagyok, 18 éves
2019. aug. 4. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Ha úgy érzed, h alkalmas arra h vele szexelj először akkor nem hülyeség.

L

2019. aug. 4. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha ettől nem megy tönkre a barátságotok, akkor hajrá, bár lehet jobb lenne olyannal elveszíteni akit szerelemből szeretsz
2019. aug. 4. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk de nagyon rendes tényleg nem erőltet semmit ezért is kedvelem és már bízom is benne de felek hogy utána már nem keresne vagy értitek
2019. aug. 4. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Én is egy barátommal veszítettem el, szintén 18 évesen (bár közelebb voltam a 19-hez), és nem bántam meg. A ti esetetek még jobb is, mert mi soha nem kavartunk előtte.
2019. aug. 4. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindkettőtök szeretné, akkor egészségetekre!

Nem értem a félelmed "utána nem keresne"... ha jó akkor épp' ellenkezőleg lesz, nagyon is keresni fog :)

2019. aug. 4. 21:39
 6/7 he84 ***** válasza:
100%
Ha elég stabil a barátságotok és ha nem csakis a petting, az intimítás és a szex a célotok, akkor nem lehet gond. Na meg hogyha május előtt legalább pár hónapja jó barátok vagytok, akkor még jobb a helyzet, főleg ha akkor még nem nagyon volt szexuális töltete a kapcsolatotoknak.
2019. aug. 4. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
16%

Erős túlzás legjobb barátnak nevezni ennyi idő után. Lehet megbántod aztán soha többet nem beszéltek stb.

De a döntés attól ugyan úgy rajtad áll, hogy milyen a kapcsolatotok. Esetleg kérdezz rá, hogy ő hogy állna a dologhoz, mit gondol róla.

2019. aug. 5. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!