Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek olyan lánnyal, akinek a legjobb barátja egy meleg srác?
Úgy látom, hogy mostanában ez a meleg téma igazán érzékenyen érint egyeseket, és nem tudom, hogy lenne-e olyan fiú, aki csak azért nem jönne mondjuk össze velem, mert a legjobb barátom - akit amúgy testvéremként szeretek; szóval szoros a közöttünk lévő kötelék - homoszexuális.
De nem a bőrszíjas szerkós és nyafogós, magas C-s hangú fajtából való ő. Tök normális srácnak néz ki. Nem lehetne róla megmondani, hogy a fiúk vonzzák.
Engem egyáltalán nem zavarna. Nekem is van olyan barátom aki meleg. Ez nem lehet hátrány a párválasztásban. Vagy akinek ez nem tetszik, vagy akit ez botránkoztat, jobb ha nem is kerülsz össze.
21/F
Most őszintén: a szerelemnek mi köze van ahhoz, hogy az illető legjobb barátja milyen beállítottságú?
Ez tényleg csak a nagyon korlátolt, primitív embereknek jelenthet akadályt.
Sokan nem tolerálják a másságot. És mivel a legjobb barátomról van szó, így nagyon, de nagyon valószínű, hogy a leendő pasimnak sok időt kell majd töltenie Vele is. És ezt nem mind srác vállalná be. :)
És köszönöm az eddigi válaszokat!
hát én a melegségre betegségként tekintek, el is ítélem azokat akik a fesztiválon parádéznak, vagy az utcán a pofámba tolják, hogy ők mások...
de ha normális az nem zavarna...
Az nem zavarna hogy a barátod, az se ha mondjuk átjön este inni vagy ilyesmi. Nem tudom milyen típus vagy. (ezt csak rögtönöztem.)
Az viszont már zavarna ha egy másik pasival együtt "párkapcsolatra utaló jeleket" látnék közte és valaki idegen között. Ezt nem szeretném nézni.
Az más kérdés, hogy esetleg előttem meg amikor mondjuke lmegyünk valahova közösen tudnak csak "haveri alapon" viselkedni, mert akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!