Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lehet ez? (több lenn)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? (több lenn)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy itt élő ázsiai sráccal aki eléggé megtetszett nekem. Egy ideje beszéltük hogy jó lenne talizni, főleg az ő kezdeményezésére, meg a fotóimat lájkolja. Éppen ezért kezdtem reménykedni, hogy ő is... Múlt héten elmentünk inni és fél mondatban utalt egy magyar exbarátnőre akivel annak a külfölre költözése miatt szakított. Viszont mondta, hogy szeretne utazni Magyarországon és környékén, tartsak vele. Most akkor mi van? Esetleg van esély hogy kísérletezős? Közös utazáson vajon el lehet csábítani?

2022. febr. 13. 14:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%
#10 "elítéli az LMBTQ tevékenységet" , az LMBTQ dolog egy elég laza kapcsolat nem feltétlenül kell hogy aktivizmusról szóljon, két értelmes felnőtt ember simán el tud beszélgetni róla még ha nem is értenek egyet.
2022. febr. 14. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!