Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon mikor lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon mikor lesz olyan szinten elfogadott a homoszexualitás, mint Németországban?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 20:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Lehet soha pedig már 2006-ban voltam kint leszbi lagzba is
2023. ápr. 23. 20:28
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem csak akkor, ha kihal a mostani idősebb generáció/generációk.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok meleg és nem is vagyok homofób.

2023. ápr. 23. 20:28
 3/20 anonim ***** válasza:
22%
Remélhetőleg soha.
2023. ápr. 23. 20:36
 4/20 anonim ***** válasza:
76%
Pont az ellenkező irányba haladnak a dolgok.
2023. ápr. 23. 20:41
 5/20 anonim ***** válasza:
61%

Menj be egy muszlimok által lakott negyedbe és csókolózz a barátoddal/pároddal, aztán meglátod mennyire elfogadott a homoszexualitás...

Nincs rossz életünk Magyarországon sem, nem kell hisztizni. Az emberek alapvetően elfogadóak a politikai meleg-ellenesség dacára is.

2023. ápr. 23. 20:46
 6/20 anonim ***** válasza:
10%
Remélem soha. Az egy betegség, miért is lenne elfogadott? Ki lehet belőle gyógyulni, csak akaraterő kérdése.
2023. ápr. 23. 20:46
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Meleg vagyok,éltem kint Berlinben 8 évet,amilyen most van az remélem.itt sosem lesz...Naponta ért inzultus,volt hogy belém is kötöttek..Az ami a szír migránsok előtt volt az sztem már most is megvan itt..Budapesten élek,senkit nem érdekli,nem zavarja az hogy meleg vagyok.
2023. ápr. 23. 21:03
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
Ott sincs elfogadva.
2023. ápr. 23. 21:24
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Budapest szerintem megközelíti az európai szintet és a vidéki nagyobb egyetemvárosok is. Külföldön is lehet bőven homofóbiával találkozni.
2023. ápr. 23. 22:09
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Miért most nem elfogadott?

Attól mert nem házasodhattok vagy nem kezelnek úgy mint egy normális családot?

Azzal élhetsz együtt akivel akarsz nem vernek össze. Beszòlni vagy furán nézni mindenhol megteszik

2023. ápr. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!