Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önök mit gondolnak erről a témáról?
Én biszexuális vagyok, és 3 évig egy egyházi iskolában dolgoztam.
Senkinek nem kellett tudnia, hogy ha nem volt barátnőm, akkor férfiakat furulyáztam. ;-)
Budakalászon az önkormányzatnál nem vettek fel egy személyt mert ő homoszexuális.
Van ilyen is, attól függ hol mennyi a Fideszes ott annál nagyobb a sötétség.
Egészség ügyben nem érdekli őket, ott mindenki utálja a Fideszt.
Okozhat gondot bizonyos munkahelyeken ha kitudódik, de az igazság az hogy nincs a dolog a homlokodra írva.
Kínos szituk is lehetnek mikor mondjuk munkatárs a magánéletedről kérdez és társai de kb ennyi.
Barátom egy egyházi gimiben tanít.Elvált,bi és már csak férfi oldalon játszik. Semmi baja belőle.
Én már nem vagyok aktív tanár,de amikor az voltam, akkor sem volt gondom a melegségemből.Azt nem vittem be a suliba.
Tudok női leszbi tanárnőről is, szintén semmi gondja.
Ha nem kezd ki kollégával, főleg pedig diákkal,nem lesz gondja. Mondjuk Pride-on ne villogjon,mert abba viszont bukhat.
Több meleg barátom van, aki tanárként dolgozik. De a diákoknak és a tanároknak ehhez semmi közük. Mivel nem hírdetik, tudtommal nem volt belőle probléma.
De ha kiderülne, biztos vagyok benne hogy egy-két értelmiségi szülő problémázna emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!