Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megismertem 1 fiú aki 19 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem 1 fiú aki 19 éves ( láttam a személyiét is) de 14-nek néz ki és annak is nézi mindenki, viszont nekem tetszik. Nagyon gáz ha járok vele 26 éves létemre? Mit gondoltok róla? Mit gondolnátok rólunk?

Figyelt kérdés
Engem sem néznek 26-nak de azért 22-nek igen. Ő elég cuki, de mindig azon parázom, hogy ha valaki együtt lát vele az utcán, azt hiszi pedofil vagyok, ezért a kezét sem merem megfogni, még a Margit szigeten, vagy a Gellért hegyen sem. Viszont az is érdekelne hogy vajon egyszer utoléri még saját magát? Mert én úgy veszem észre hogy eléggé későnérő és nem csak testileg.
2019. nov. 2. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem egészséges ez a viszony. Te gyakorlatilag nem vagy képes elfogadni az idő múlását. Talán nem régen dobtak, és nem tudtad még kiheverni.
2019. nov. 2. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lesz pár rossz megjegyzés, de csak azért, mert fiatalabbnak néz ki, szerintem nem kell eltiltanod magad tőle.
2019. nov. 2. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Hááááát... ezt Ti érzitek, mi köze hozzá bárkinek is? Ha itt azt mondjuk hogy pfúj akkor nem fog tetszeni neked a pasi? Mondjuk szó se róla elég érdekes, hogy 26 évesen 14 éves gyereknek kinézőkre kattansz...
2019. nov. 2. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Bocs ,de bolond vagy!Ne törödj senki véleményével.

Ha neked teszik és jó vele,akkor ne dobd el.

Aszabad akarat a boldogsághoz mindenkinek jár.

Én idősebb pasi vagyok én is jóval fiatalabbnak nézek ki. Van hogy A jóval fiatalabb parneremmel megyek valahová.De ezsembe se jut,hogy ez zavarjon.Ha néznek,

hadd nézzenek.Sosem érdekelt,ki mit gondolt.Én így

vagyok boldog.Legyél te is az.Le a gátlásokkal az

előitéltekkel!!!!

2019. nov. 2. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Egészségetekre. Ha törvényes, akkor hadd szóljon. Az irigykedők, beszólogatók meg menjenek a...

És különben is, a korkülönbség nem nagy.

2019. nov. 2. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előbbi két hozzászólóval. És az idő múlásával a korkülönbség egyre kevésbé lesz látványos.
2019. nov. 3. 02:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tegyél egy próbát, használd ki a lehetőséget, ami megadatott, hogy boldog legyél, komoly kapcsolatban, kölcsönös szeretetben, mindegy mit gondolnak mások. Ha 19 éves, bőven nem gond, és ez a korkülönbség sem az. Idővel majd érettebb lesz, és gondolom te is kicsit tudod segíteni ebben.

Miattam is próbáld meg kérlek, hogy tudjam van remény... :D

2019. nov. 4. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnétek rendben van

19/F (én nem nézek ki 14-nek :D)

2019. nov. 4. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán, elég szar lehet neked, ha minden szembejövőnek megakarsz felelni.
2022. febr. 10. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meleg vagy, és ugyanolyan sráccal mész kézen fogva mint te, akkor is megnéznek az emberek, hogy miért fogdosod egy másik srác kezét. Az csak hab a tortán ha azt hiszik hogy 14 éves srácot dugsz. :) Én nem haragszom a másokra, de sajnos meg kellene várnotok, amíg a társadalom képes ezt elfogadni feldolgozni. Simán ki lehet bírni hogy ne vidd a szexualitásodat a többi ember elé. Az értelmesebb heterok is így teszik!
2022. febr. 14. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!