Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem 1 fiú aki 19 éves ( láttam a személyiét is) de 14-nek néz ki és annak is nézi mindenki, viszont nekem tetszik. Nagyon gáz ha járok vele 26 éves létemre? Mit gondoltok róla? Mit gondolnátok rólunk?
Bocs ,de bolond vagy!Ne törödj senki véleményével.
Ha neked teszik és jó vele,akkor ne dobd el.
Aszabad akarat a boldogsághoz mindenkinek jár.
Én idősebb pasi vagyok én is jóval fiatalabbnak nézek ki. Van hogy A jóval fiatalabb parneremmel megyek valahová.De ezsembe se jut,hogy ez zavarjon.Ha néznek,
hadd nézzenek.Sosem érdekelt,ki mit gondolt.Én így
vagyok boldog.Legyél te is az.Le a gátlásokkal az
előitéltekkel!!!!
Semmit. Egészségetekre. Ha törvényes, akkor hadd szóljon. Az irigykedők, beszólogatók meg menjenek a...
És különben is, a korkülönbség nem nagy.
Szerintem tegyél egy próbát, használd ki a lehetőséget, ami megadatott, hogy boldog legyél, komoly kapcsolatban, kölcsönös szeretetben, mindegy mit gondolnak mások. Ha 19 éves, bőven nem gond, és ez a korkülönbség sem az. Idővel majd érettebb lesz, és gondolom te is kicsit tudod segíteni ebben.
Miattam is próbáld meg kérlek, hogy tudjam van remény... :D
Ha szeretnétek rendben van
19/F (én nem nézek ki 14-nek :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!