Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, nem tudom, hogy tetszik-e?
Szerintem talalkozzatok, beszelgessetek. Csinaljatok barmit egyutt, aztan idovel kiderul hogy tetszik e, hogy szeretsz e idot tolteni vele.
Ezek nelkul nem igazan lehet rajonni en ugy gondolom.
Ezt nem nehéz eldönteni, itt a saját példám. Már nagyon vágytam egy kapcsolatra, de szinte reménytelennek találtam, hogy valaha valaki majd engem akar. Aztán megismertem neten egy srácot. Beszélgettünk pár hétig. szimpik voltunk egymásnak, járni akartunk. Aztán jött az első tali és teljesen máshogy éreztem. Egyszerűen a srác nm tetszett. Nagyon hívogató volt maga a kapcsolat, mert vele olyan lehetett volna milyet akartam. Csak azt nem tudtam elképzelni, hogy belé is szeretek. Így elutasítottam. Rá jöttem, hogy valójában még nem feltétlenül van szükségem egy komoly kapcsolatra, hiába van bizonyos tereken hiányérzetem. 16/L
Szóval azt ajánlom sok időt tölts vele és majd a szíved eldönti. Olyannal ne gyere össze akit nem tudsz szeretni.
A kérdés már régi!
Összejössz vele, és megcsókolod.
A többi adódik magától!
Az emberek nagyobb része olyannal igyekszik megismerkedni, aki szimpatikus.
Tehát az volt amikor megismerted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!