Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki beghostolta a másikat?
A 18-ashoz hasonló esetek történtek velem is,de sokkal cifrábbak is:)
Nem gondoltam volna,hogy milyen pofátlanok,nevetségesek és önzők tudnak lenni emberek.
Nagy tanulság az ismerkedésnek nevezett "izé"....De ezt sokan osztják,azt hiszem:)
Kedves 21-es!
Nekem is voltak cifrábbak. Ahogyan írtam a hozzászólásomban régebben sokkal türelmesebb és naiv voltam, s teljesen alkalmazkodtam a másikhoz. Legyen szó szabadidőről, s magánéletről egyaránt. Valahogy az volt a hozzáállásom, hogy végülis normális vagyok velem nem történhetnek olyanok, mint amiket itt vagy társkeresőn olvastam esetleg személyes találkozónál elmeséltek nekem.
Kereskedelemben dolgoztam, s dolgozok most is. Nagyjából a 2010-es év elején volt az, hogy ismerkedtem valakivel. Profilkép nem volt, de normálisan, értelmesen írt. Levelezgettünk. Én elkezdtem álmodozni, hogy biztos ő lesz a biztos, s közben fantáziáltam vajon hogy nézhet ki. Olyan pontosan és értelmesen írt, hogy teljesen úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy aki ennyire értelmes azzal probléma nem lehet. Aztán megelégeltem, hogy fényépes profillal rendelkezem, s ő még privátban sem mutatja meg magát. Akkor azt kamuzta be, hogy a kollégám és ezért nem vállalja magát. Elkezdett pörögni az agyam, hogy ez biztos kamu, mert ha titkolózok, bújkálok, s nem akarom, hogy bármi kiderüljön rólam, akkor nem kollégával fogok chatelni társkereső oldalon. Kamu profilt csináltam, ráírtam rögtön adott képet, s akkor döbbentem le igazán. Ugyanis volt egy pasi, akibe mindig belefutottam munkaidőben. Nem szólt semmit, ha kértem álljon arrébb nem állt arrébb. Egyszer még majd rám esett egy polc, mert nem ment odébb. És azért nagy meglepetés volt, amikor kiderül, hogy a pasi és az, akivel társkeresőn ismerkedtem egy és ugyanaz. Akkor persze ráírtam a valós profilommal, s jól kiosztotta. Na akkor jött tőle minden. Mondjak fel, s keressek munkát abban a városban ahol dolgozok. Meg reméli hamar megdöglök, mert kijönne a síromhoz, hogy leh*gyozza. Utána óvatosabb lettem az ilyen kitöltetlen és információ nélküli profilokkal szemben. A szex dolgokkal kapcsolatban is odafigyelőbb lettem. Mert szexet kereső és szexet kereső között is van különbség. Az alpári "rögtön gyere" típusúakat nem veszem komolyan. Aki meg csak addig kedves még nem írod le, hogy más típust keresel majd elkezd szitkozódni arról már nem is veszek tudomást.
Az ember nem lehet elég óvatos. Egy ilyen kellett, hogy jól összevesszek a lakótársammal. Hiába mondtam, ha akad valami szóljon, ne legyen probléma. Persze ő rögtön ugrott, találkozott a sráccal, s felhozta a lakásba úgy, hogy előtte egy perccel szólt, hogy nem egyedül jön. Elmentem wc-re, s a srác amikor elment akkor vettem észre, hogy még wc-n voltam elrakta a pénztárcámat.
Szóval nekem is megvannak a cifra történeteim, sajnos.
Velem ma esett meg zsinórban a 3. ilyen eset, amire nem számítottam. Mondjuk az én ártatlan naív fejemmel... Azért szar érzés na, még ha annyira nem is élem bele magam, és nem telt el max 2 hét. De ha tényleg egy olyan fiúról lenne szó, aki nagyon tetszik, és nagyon megkedvelem, és egyszer csak egyik pillanatról a másikra felszívódik, na az lelkileg tud sérülést okozni.
A mai eset: Romeon ő írt rám, arcképpel. Elkezdtünk beszélgetni, majd instán folytattuk. Megjegyzem, kamu instája volt, legalábbis nem rakott ki képeket, üres volt, de voltak kővetői, ő is követett embereket, szóval annyira ez akkor nem zavart. Beszélgetünk tovább, minden rendben, kedves és szimpatikus srác. Eljönne a találkozó ideje, ő mondja, hogy szeretne kijönni hozzánk, beszéljük, hogy mit lehetne csinálni, még huncut célzásai is vannak, de semmi intim kép küldés/kérés nem volt. Aztán eljönne az idő, hogy na most akkor mikor is jön ki? Erre törli az inst profilját, semmi magyarázat, felszívódott...
Az előző, ami tegnap volt 😅 kb ugyanez a történet, csak találkozó nem volt lebeszélve, és csak 3 napja beszéltünk, nem 2 hete, mint a mai eset kapcsán. De ugyanígy kedves, szimpatikus, rendes arcképpel ismerkedik, az instája nem kamu, 100 képe is volt kinn, amiket fotózott. Péntek este még beszélgetünk, minden rendben ment, tegnapra már törölte mindenét, semmi üzenet...
A profil,email és egyebek törlése mindennapos,még itt a gyakoriról is törli magát a többség,ha olyan.
Volt olyan,akivel itt jól elbeszélgettem,de nem akart továbblépni,sem más fórumon,főleg nem telefonon. Törölte magát,aztán pár nap múlva itt sírt megint,hogy milyen csúnyák vagyunk melegek,mert nem tud ismerkedni,kapcsolatot találni.
A 22-eshez írom, hogy sajnos a pénztárcás esetnél sokkal durvábbat éltem át egy 42 éves férfivel,de talán megérdemeltem,mert nagyon hittem és bíztam benne. Na,ő volt az utolsó,akivel ilyen naiv voltam. Pedig nem vagyok már ábrándos kisfiú:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!