Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki beghostolta a másikat?
Figyelt kérdés
Úgy hogy előtte akár hónapokig beszéltetek, találkoztatok? Mi volt az oka?2023. márc. 31. 12:28
1/24 anonim válasza:
Why írsz half angolul?
Ennyire trendi? Izé, bocs, trendy?
Nem értek korcs nyelven, bocsi.
2/24 A kérdező kommentje:
Talán mert a szakirodalomban is ghostingnak hívják ezt a jelenséget? Nincs erre szerintem megfelelő magyar szó. De gondolom csak azért írtad ezt a kommentet, hogy valamibe bele tudj kötni, nem?
2023. márc. 31. 12:45
3/24 anonim válasza:
Ha nem tudod magyarul kifejezni magad, akkor a szókincsed a gyenge. Pattog le a fogamról a zománc, amikor meglátom, hogy ghosting, cuckold, red flag és a hasonlókat, szóval ez korcs nyelvezet.
4/24 Jani Belucci válasza:
Mert aztán soha egyetlen szót sem vettünk át más nyelvekből...
5/24 anonim válasza:
Köszi a kiforgatást, 4-es. Érvelésed szar, de legalább írtál valamit.
6/24 A kérdező kommentje:
De most komolyan, mi köze ennek a kérdésemhez? Ha a mondatom tele lenne angol kifejezésekkel megérteném, de így csak bele akarsz valamibe kötni, mert unatkozol.
2023. márc. 31. 12:59
7/24 anonim válasza:
Nem beszélni hunglish, szorri.
8/24 Jani Belucci válasza:
Tényleg szükség van erre az óvodás hisztire meg okoskodásra egy angol kifejezés miatt? Jobban érzed magad tőle? Ha ennyi frusztráció, feszültség van benned, akkor inkább fuss egy kört.
9/24 anonim válasza:
Na most hogy a sok troll kiőrjöngte magát, itt az első válaszoló.
Igen, volt. Biztosítási ügynök akart rámtukmálni Unit-linked (pardon, mármint elnézést, befektetési egységekhez kötött) megtakarítási terméket. Miután levezettem neki, hogy nekem miért nem éri meg, és hát nem kell, még tovább győzködött, az ezt követő megkereséseire nem reagáltam (öö jeleztem vissza)
10/24 anonim válasza:
Pusszantom a jelentgetőt! :)
Hónapokig nem levelezek senkivel, ha nem akar találkozni, akkor felejtős. Ha pedig találkoztunk és szimpatikus, akkor megadom a telefonszámom, emailem, onnantól nehéz lenne szellemelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!