Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy valaki csak egyszer szexel azonos neművel és többet nem vagy az első után mindig van második? Egy alkalomtól máris meleg az ember?
Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 14:12
1/7 anonim válasza:
Én csak egyszer "szexeltem" (simogatás). Kb. 18-20 éves koromban, azóta sem. Nem volt tragikus élmény, de csodás sem. Nem kívánom.
Ezzel együtt nem vagyok homofób, stb. - szolidáris vagyok az LMBTQ közösséggel, ha nem is vagyok a tagja.
2/7 anonim válasza:
Nekem volt olyan partnerem akinek 1 volt és kész. Most gyereke van már a feleségétől. Akkor 17 volt. Kipróbálta most 25 már nem érdekli. Barátok maradtunk így ha máshogy lenne elmesélné tuti.
3/7 anonim válasza:
én meg azt éltem át hogy simogat egy lány, elég kellemetlen érzés volt. Ekkor már biztos voltam abban hogy meleg vagyok. (nem volt ronda a csaj)
4/7 anonim válasza:
Hát, ha szerintem ütős az első alkalom, akkor nincs megállás. :)
Szerintem, aki fogékony a fiúszexre, az előbb-utóbb akarni fogja, még ha most váltig is tagadja. :D
Nem véletlen szerintem, hogy annyi idősebb férfi a fiatal fiúk után fut, nem élték ki magukat akkoriban.
5/7 anonim válasza:
Ha egyszer akarja az már nem hetero
Miért ne akarna többször?
6/7 anonim válasza:
Az idősebb férfi fiúk után futása éppolyan, mint a lány után futás. nemektől független jelenség.
7/7 anonim válasza:
Tiniként volt fiú, akivel 8 évig dugtuk egymást. Neki most barátnője,vagyis élettársa van már sok éve. Tartjuk a kapcsolatot, de már szóba sem jön ami akkor volt. Egy másik fiú akivel szintén évekig dugtam, ő sem akar hallani már ezekről a dolgokról. Felesége, gyereke van. Vele nem is tartom a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!