Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetem ha ékszereket,gyűrűt eléggé nőies nyakláncot hord egy fiú az meleg lehet?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 20:09
1/9 anonim válasza:
A kettő között semmi összefüggés nincsen, a válaszom nem
2/9 anonim válasza:
Passz, én utálok ékszert viselni, órát se szeretek viselni, zavar... telefon mindenre jó... órát presztízs kérdésnek tekintem, státusz szimbólum, de én sose voltam ilyen kivagyi meleg.... ruhákat is ritkán veszek...
4/9 anonim válasza:
Igen... Az ékszerektől hirtelen varázsütésre meg fog változni az adott illető nemi identitása :D Hát hogyne... Ha ráadsz apukádra is egyet, csapot–papot ott fog hagyni családostul-édasanyádostul, és elmegy pasit fogni.
Értelem szerűen semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. A napjainkban maszkulinitás–szimbólumnak kikiáltott Jason Momoa például rózsaszín szerelést hord újabban, kifejezetten női kiegészítőkkel. Mindennek ellenére olyan erősen férfias, hogy tesztoszteronfelhő lengi körül...
5/9 anonim válasza:
Nem. Van a munkahelyen egy elég feminin, ékszeres srác. Na annak már a fele női kolléga megvolt.. A csajok szépnek tartják, buknak rá. Mondjuk nem kéne a srácnak bent kavarni, nem kellemes amikor a csajok fújnak egymásra (érdekes módon sose rá) a srác miatt.
6/9 anonim válasza:
Amúgy ez nem melegfüggő, bátyám szereti az elegenciát... pedig heteró, imádja a márkás órákat, én melegként egyszerűbb dolgokra esküszöm... én inkább gasztronómiában kisérletezek... vagy könyveket veszek, de színházba, mozikba is eljárok...
7/9 A kérdező kommentje:
Ékszerek alatt gyűrűt, fülbevalót érték :)
2022. aug. 21. 01:29
8/9 anonim válasza:
A kolléga akit emlegettem fülbevalót is, gyűrűt, is, nyakláncot is hord. Sőt hosszú haja is van, mégis full hetero.
9/9 anonim válasza:
Bátyám mellpiercinget lövetett be magának, meg kopaszra vágta a haját... akkor ő most mi lehetett kamaszként, ha most a nőjével él együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!