Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kizáró ok sokaknál a dohányzás?
Mert nem szeretnék olyannal smárolni akinek a szája dohány szagú.
Emellett a ruhája, és mindene beszívja a szagot és ezekre én "érzékeny" vagyok
Mert az állott dohányszag, ami egy dohányos ruhájából, bőréből, szájából, olykor még a lakásából is árad, undorító és gyomorforgató.
A dohányzás káros hatásai az egészségre nem csak őt, de engem is érintenek.
És ami a legfontosabb: a dohányosok gyenge emberek. Külső "nyomásra" (tartozni valahova, trendinek lenni) rászoknak valamire, amire semmi szükség, aztán abbahagyni meg nem tudják/akarják a függőség miatt. Csak a gyenge ember addiktív, nekem pedig lúzerekre nincs szükségem.
Elöttem leírták az okokat amik miatt én sem kezdenék igazán dohányzó pasival. Viszont ha amúgy stimmelnének a dolgok közöttünk, akkor adnék egy esélyt neki, viszont lehet hosszutávon biztatnám a leszokásra.
Vannak alternativák is, ha nem tudja lerakni. Egyik haverom átállt az e cigire. Nem mintha az olyan egészséges volna, de nekem egy fokkal jobb. Nincs füstszaga, plusz a haverombol kiindulva a légutak ak is jobb egy kicsit. Ő asztmás volt és még erre cigizett, de ahogy átállt az e cigire, megszünt a fulladása.
Szoval ja, alapesetben nem, de ha nagyon jól megvagyunk egyébként akkor egy esélyt érdemel a dolog. Plusz ha fontos vagyok neki akkor hajlandó változtatni, persze ez a részemröl is így van, ha van olyan dolgom ami esetleg öt zavarja.
Szerintem egy kapcsolatban ezek alap dolgok. Bizonyos mértékig szükség van arra hogy az ember alkalmazkodjon a másikhoz. Elvégre senki sem tökéletes, sem én, és a majdani párom se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!