Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első anális szexe?
Milyen élmény volt? Mennyi ideig bírtátok?
21/F
Egy elég vastag farkú sráccal volt, eléggé feszitett is. Viszont óvatos volt, így nem igazán fájt, inkább csak kellemetlen, fura volt elöször. Nála aludtam, aznap este 2 menet volt, az elsö él nem mentem el, csak ő, ami miatt még bocsánatot is kért. 😀 A második menetnél már rásegitettem kézzel magamnak, igy el is mentem, de akkor át kellett vennem az irányítást mert vadabbul csinálta, gondolom mert a másodiknál már nehezebben ment el. Viszont szóltam neki és átvettem az irányitást, így már igazán jó volt.
Összességében jól sikerült, élveztem (szo szerint😆). Sajnos késöbb szakitottunk...
Egyébként próbáltuk úgy is hogy héton feküdtem, de az nekem kényelmetlen volt, nem vagyok egy hajlékony ember. Utána már csak kutya pozban csináltuk.
31/f
1-es vagyok. Arra nem is gondoltam, hogy a másik szerepre is gondolhat a kérdező.
Nekem aktívként jó volt az első igaz nem mentem el, de lehet csak a gumi miatt. Végül kézzel segitett ezen a problémán. 😀 Több pózban is csináltuk, azt hogy mennyi ideig tartott, itt se tudom. Nekem ilyenkor megszünik az idö létezni, dehát na, nem is azzal vagyok elfoglalva hogy a perceket számolom. 😀
Amikor először próbáltam, fájdalmas volt, abba kellett hagyni.
Aztán voltam valakinél, akinek pici farka volt (8-10 cm), és vékony.
Na azt nagyon élveztem.
Azóta nem is járt bennem más
Egy jo faszu roma sráccal történt.nagyon figyelmes volt,alaposan bekrémezett,és sokáig ujjazott.Lassan tágoltam,aztán szemböl rakta be.
finoman tolta,aztán ütemesebben.elöször fájt,majd kellemes lett.
Amennyire féltem, hogy fájni fog, meg utána nem tudok esetleg leülni, annyira jó volt.
24, 25 éves lehettem, és egy, az ötvenes évei vége felé járó férfi dugott meg. A szerszámát ismertem már, többször leszoptuk előtte egymást. Aznap este is egy kölcsönös szopásra jöttünk össze a lakásán. Én kezdtem a szopást. Eegy ideje már kényeztettem azt a szép, átlagos méretű szerszámot, amikor váratlanul azt mondta, most megb@szlak. Gondolkodás nélkül csináltam, amit mondott. Nem sokára éreztem, ahogy behatolt, ami kicsit kellemetlen volt, de közel se fájt annyira, mint amennyire féltem tőle. A végén belém élvezett, majd viszonzásul leszopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!