Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan ember, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki beghostolta a másikat?

Figyelt kérdés
Úgy hogy előtte akár hónapokig beszéltetek, találkoztatok? Mi volt az oka?

2023. márc. 31. 12:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szellemelni :)
2023. márc. 31. 15:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csináltam még ilyet, de sosem tenném. Nagyon bántó tud lenni, nekem se esne jól. Korrekten meg kell beszélni, hogy mi a helyzet, főleg ha előtte hónapokig beszéltünk?! Nem is értem, hogy valaki hogy tud ilyen szívtelen lenni. Ez már több mint bunkóság
2023. márc. 31. 16:46
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szellemelni XD

Én bevallom, csináltam ilyet. De ott az utolsó beszélgetés végén közöltem vele, hogy ne folytassuk, aztán még is írogatott tovább.

Olyat szoktam még szellemelni, amikor egy képnélküli profilról egy segglyuk képpel köszön valaki, bár azokat mostanában inkább letiltom azonnal.

2023. márc. 31. 17:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen és ráadásul olyan tűnt el,akit kedveltem és azt hiszem, ez kölcsönös volt.

Több tali,sok levelezés után hopp...éppen egy éve.Csalódtam,de nagyon.

2023. márc. 31. 17:42
 15/24 A kérdező kommentje:
Megnondom, ez is olyan szitu volt, hogy az illető közölte, hogy nem szeretné ha elmélyülnének a dolgok, mert nem lakunk egy helyen, ritkán találkoznánk. De utána valahogy csomó ideig beszélgettünk, meg találkoztunk is mint haverok. Érződött persze, hogy ő próbál visszább venni, de azért követett social médián, meg minden. De egy hete már nem volt semmi beszélgetés, és bátorkodtam megkérdezni tőle, hogy szeretne-e találkozni, ha majd Pesten leszek. Nem nézte meg az üzenetet. Ugyanakkor néha van h pár napig rá se néz, majd néha random ír. De nem tudom mi játszódik le a fejében...nem törölt sehonnan, de nem is ad életjelet.
2023. márc. 31. 17:43
 16/24 A kérdező kommentje:
14) es azota sem irt vissza, semmi? Kovetitek egymast kozossegi median?
2023. márc. 31. 17:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve tűnt el.Azóta írtam neki emailt,képeslapot stb alkalmakra,sms-ben is.

De elolvassa,nem tiltott le sehol.Csak éppen nem válaszol.

De ez van, már befejeztem,mivel pont egy év telt el.

2023. márc. 31. 17:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam néha ezt ez eltűnést meglépni. Szerintem eltűnés és eltűnés között is van különbség. Annak idején sok panaszkodást olvastam itt és társkeresőn is, hogy nem képesek kommunikálni értelmesen majd törlik magukat vagy csak simán nem válaszolnak. Azt gondoltam könnyű lesz majd az ismerkedés, hiszen én nem ilyen vagyok. Mindig válaszoltam, kulturált voltam, elköszöntem stb. Aztán kezdtem belefáradni, s azt vettem észre, hogy egyre inkább megvisel az ismerkedés. Akkor döntöttem el, hogy ebben a formában nincs értelme tovább ismerkedni. Mert hiába tűnök ki az átlagból, ha a másikkal nem fog összejönni. Nagyon soknál ez észre is vehető már a legelején. Például nincs képe, homályos, terel beszélgetés közben vagy csak alpári. Ilyenkor rövidre zárom, s nem megyek bele vitába, mert akkor magamat idegesítem. Ekkor szoktam abbahagyni a beszélgetést.

Másik oldalról pedig két eset jut eszembe. Az egyik egy negyvenes férfi volt. Találkoztunk többször, de pontosan semmiben nem állapodtunk meg. Majd "elfelejtett" válaszolni. Most szabadságon vagyok, s minap jelzett a telefonom, mert kaptam tőle üzenetet. Belementem, mert jót dumáltunk legutoljára is. Aztán kinyögte, hogy szexelni akar, mert most kanos. Kicsit rosszul esett, hogy nagyon jót dumáltunk, s azt hittem most is azért keresett meg, de csak a kanosság miatt.

A másik sráccal jól elvoltunk. Komolyabb nem alakult, mert munkahelyváltás közben ismerkedtünk meg, s szex sem volt. Nehéz volt összehozni mikor jó mindkettőnknek. Megkérdeztem mikor lenne jó, s mondott egy "talán" időpontot. Abban maradtunk szól. Nem írt. Egy hónapja lehetett, hogy rám írt. Én örültem neki. Majd megkért arra, hogy nem vinnék neki egy kis ásványvizet, meg szendvicset. Nem értettem mi van, s amikor rákérdeztem, hogy miért, akkor közölte kórházban van. Az rosszul is esett, hogy elvileg bejöttem neki, majd eltűnik, s akkor meg feltűnik, amikor kell neki valami.

2023. ápr. 1. 21:48
 19/24 anonim válasza:
100%
Teljesen normális folyamat hogy a nyelvünkbe átjönnek idegen szavak, gondolj bele egy két angol kifejezés milyen fosuk hangzik magyarul.
2023. ápr. 1. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a szellemelni annyira fáj, hogy az már jó. :)

2023. ápr. 1. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!