Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előítéletesség nélkül! Ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előítéletesség nélkül! Ha egy férfi ember azt hangoztatja, hogy hány Nővel volt dolga,és reggeltől estig a melegeket szapulja, közbe szépnek titulálja egy férfi barátját, jelentheti azt, hogy valójában meleg?

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz. Az emberi testhez nemtől teljesen függetlenül esztétikum rendelhető. Én fullpasszív meleg pasi vagyok, és mégis tudom azt mondani egy nőre, hogy szép. Mert az embert, az emberi szépséget látom benne, és ennek semmi köze nincs a nemiséghez.
2023. febr. 25. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető, hogy a saját magával vívott harcot (önelfogadás) vetíti a környezetére homofóbiával, de lényegtelen a szempontodból. Amíg kifelé homofób addig ne közelíts hozzá mert nincs értleme.

Megjegyzem, akinek tényleg nagyon sok partnere volt az nem henceg vele. Pont az szokott nagy hangon szájkaratézni akinek kevés.

2023. febr. 25. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden homofób látens meleg. Vannak ilyenek is, de a többségük egyszerűen csak egy idióta, vagy a pasis szextől érzett undora gyűlöletté alakul az egybites agyában.

A szépség szexualitástól független, melegként látom a szépségét egy nőnek, ahogy mondjuk egy épületnek is, miközben egyiket sem akarom megdugni.

2023. febr. 26. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2023. febr. 26. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!