Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hús farkú srácok, nektek nem zavaró, hogy lankadtan nagy?
Figyelt kérdés
Hány cm lankadtan?ma 18:10
1/4 anonim válasza:
Dehogy zavar, sőt szeretem. 12 cm lankadtan, állva 18. 18F
3/4 anonim válasza:
Nekem vér van. Tönkre ment az életem miatta. "Lankadtan" kb 3-5cm. Mint egy óvodásnak.
Egy roncs lettem lelkileg, mert nem tudtam róla hogy fiatalon hogy van vér és hús. Nem volt szexuális felvilágositó óránk.
Mire megtudtam 26 évesen már egy pszichiátria beteg lettem , alkoholista és drogos. Mindez azért mert azt hittem hogy selejtes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!