Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire zavaró egy szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró egy szőrös hátsó? 20F

Figyelt kérdés

Igazából, összesen vagy 3-4-szer próbáltam fiúval passzív szerepet (ugyanazzal, 3 év alatt). Ő először megemlítette, hogy leborotválhatnám, megtettem de sajnos nagyon durván nem bírta a bőröm. Szúrt, viszketett deréktól lefele mindenem 2-3 napig. Ezután nem borotváltam többet, elől is szépen trimmeltem csak. (Lehet ezért nem is voltam többször passzív, mivel nem preferálhatta)

Szerintem amúgy jó testfelépítésem van, 175cm; 50-52kg, kockahas (sokat sportoltam régen) Úgyhogy csak ez lehetett a gond mivel mindketten unik vagyunk.

Nem tudom hogy enged e ide videó linket betenni, de a minap pont megtaláltam egy magamhoz hasonló hátsójú fiút egy p.videóban. Címe: CzechHunter.com: “Wet Hunter amateur cheating sex scene”

Na kb ilyen lehet az enyém is.

Ez mennyire zavaró az ágyban, vagy úgy általában ránézetre? Esetleg próbáljam ott is trimmelni? (Elég körülményes lenne)

/amint látjátok, hatással volt rám, hogy általánosban még cikiztek is néha a szőrös lábam miatt, illetve most ez a fenekes történet/

aug. 12. 22:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj a szőrös hátsóval hogy nagyon nehéz tényleg tisztán tartani,én is főleg ezért borotválom

Sokkal egyszerűbb szex előtt,meg általában is tisztítani ha borotvált vagy rövid a szőr,de ha neked megy,szerintem nem olyan zavaró

aug. 12. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Passziv ferfin kimondottan visszataszito.
aug. 13. 01:59
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Imádom ha szőrös egy pasi segge!

A pároménál meg nem láttam szőrösebbet, de megtud őrjíteni annyira izgató számomra

aug. 13. 03:36
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Ez izlés kérdése, ki mit szeret… nekem pl bejön ha szőrös. De ha a “pasid” nem akarja és a borotva nem megy nálad akkor javaslom a szőrtelenítő krémet.
aug. 13. 05:27
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

En bevagom a bundas lukba is ha kell

Persze elotte belenyomok 1 liter sikosítót

aug. 13. 06:09
 6/13 Jani Belucci ***** válasza:
86%
Én imádom a szőrös segget. Ízlés dolga.
aug. 13. 06:58
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Imádom a fiatal fiúk seggét. Szőrösen is, meg az nélkül is.

Nekem nem kellene leborotválnod, hisz fiú vagy. Ez vele jár

aug. 13. 09:23
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Abban a videóban, aminek a címét megadtad, abban egy picit sok a szőr az én ízlésem szerint. De hát ez teljesen ízlés dolga, teljesen egyéni, hogy ki mit tart szépnek és vonzónak. Van aki a teljesen szőrtelent kedveli, más az enyhén vagy közepesen szőröset, megint más meg a bagyon szöröset preferálja. Én szeretem a szőrös hátsót is, de mondjuk nekem feleennyire szőrösen jobban tetszene. Ha vissza lenne trimmelve, jobban gerjednék rá. Mindenféle feneket kedvelek szőr szempontjából, de a legjobban az enyhén vagy közepesen szőröset. Nekem a középmezőnybe tartozók a legvonzóbbak. Se nem csupasz, se nem dzsungel. Aztán a csupaszt, és végül a nagyon szőröset. A nagyon szőröset (vagy túl szőröset) a legkevésbé. De azzal sincs bajom, főleg ha a tulajdonosa nagyon bejön, nagyon tetszik, nagyon vonzó és esztétikus, és pláne ha még érzelmileg is érzek valamit iránta, akkor a nagyon szőrös feneke sem fog zavarni vagy taszítani egyáltalán, pont lesz.rom, mennyire szőrös, ha egyébként imádom mindenestül, ahogy van. De a legjobb, legszexibb, legvonzóbb szerintem a közepesen szőrös, (ennyi mennyiségű szőrnél, mint a videóban pedig) a trimmelt. Nekem úgy kívánatosabb lenne.
aug. 13. 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

Én is hasonlóan vagyok ezzel, de a szőrtelenítő krém csodákra képes.

Nekem pl kifejezetten fáj, ha az ánuszom körüli szőr belehúzódik a popómba, miközben barátom megdug engem.

De ha semmi nem működik nálad, akkor ne eroltesd a szőrtelenítést, aki kíván, az szőrös fenékkel is kíván, és nem csinál ebből gondot.

aug. 13. 12:26
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Ha olyan a feneked mint a videoban akkor nagyon jól néz ki!!!!
aug. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!