Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire zavaró egy szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró egy szőrös hátsó? 20F

Figyelt kérdés

Igazából, összesen vagy 3-4-szer próbáltam fiúval passzív szerepet (ugyanazzal, 3 év alatt). Ő először megemlítette, hogy leborotválhatnám, megtettem de sajnos nagyon durván nem bírta a bőröm. Szúrt, viszketett deréktól lefele mindenem 2-3 napig. Ezután nem borotváltam többet, elől is szépen trimmeltem csak. (Lehet ezért nem is voltam többször passzív, mivel nem preferálhatta)

Szerintem amúgy jó testfelépítésem van, 175cm; 50-52kg, kockahas (sokat sportoltam régen) Úgyhogy csak ez lehetett a gond mivel mindketten unik vagyunk.

Nem tudom hogy enged e ide videó linket betenni, de a minap pont megtaláltam egy magamhoz hasonló hátsójú fiút egy p.videóban. Címe: CzechHunter.com: “Wet Hunter amateur cheating sex scene”

Na kb ilyen lehet az enyém is.

Ez mennyire zavaró az ágyban, vagy úgy általában ránézetre? Esetleg próbáljam ott is trimmelni? (Elég körülményes lenne)

/amint látjátok, hatással volt rám, hogy általánosban még cikiztek is néha a szőrös lábam miatt, illetve most ez a fenekes történet/

aug. 12. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
én imádom nyalni is a szőrös lukat.
aug. 16. 21:25
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is az 20f
aug. 16. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:
92%

Egy pasi szőrösen szexi

Legyen szőrös a lába, a karja, legyen szexin szőrös a feneke is, szopni nem szeretek úgy, hogy szőrt köpök, de egy picit trimmelten szép egy izgató farok is.

Nyugi 😉 ne magadon változtass soha, találd meg azt, aki úgy szeret, ahogy vagy - és ezt nem csak a fenekedre értem! 😊

aug. 17. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!