Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondanátok egy exeteknek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok egy exeteknek, ha időközben elkezdtetek randizni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy alapból jóban maradtatok, néha ráírtok a másikra, de nem vagytok afelől meggyőződve, hogy a másik fél túltette-e már magát a szakításon.

Itt most mindegy, hogy melyik fél szakított. Vagy inkább a jó viszony megőrzése érdekében erről nem számoltok be, csak akkor ha már összejöttetek vele?

Én most egy ilyen szituban vagyok. Szeretném barátilag vele tartani a kapcsolatot, múltkor is tök jól elbeszélgettünk. De félek, hogy ő még érez irántam és nem tudom ezt hogyan reagálná le.

2023. márc. 12. 14:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én fordított helyzetben nem érezném túl jól magam. Mivel magamból indulok ki, nem osztanám meg vele.
2023. márc. 13. 15:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Meg akkor sem, ha tudod, hogy ő is randizik/jár valakivel?
2023. márc. 13. 16:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát akkor lehet. De csak ha erre terelődik a téma. Magamtól még így se biztos hogy "elhencegnék" vele.
2023. márc. 13. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!