Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondanám részegen?
Elég érdekes lesz a kérdés. :D
Egyetlen egyszer voltam eddig részeg, kb. 7 évesen véletlenül. Megtanultam, hogy előbb bele kell szagolni az üvegbe, mielőtt meghúzom, gondolván, hogy víz van benne. :D
Abban a korban vagyok, amikor megesik az ilyesmi (részegség) és tudom, hogy szar érzés utánna és közben is, de mégis érdekelne, hogy milyen. Viszont félek, hogy részegen elmondom valakinek, hogy meleg vagyok. Szerintetek ez lehetséges? Nem szeretném, ha bárki megtudná.
Ha részegen elmondod valakinek, az azt jelentené hogy józanul is el akarnád mondani, csak nem mered. Ha biztos vagy benne, hogy nem akarsz valamit elmondani, akkor részegen se fogod. Bár ez azért egyén függő is tud lenni, szóval azért óvatosan. Én nagyobb és akkoriban kellemetlenebbnek érzett titkot is meg tudtam tartani, akármennyire is részeg voltam.
De azért mértékkel igyál.
Eddig egyszer volt, hogy annyira megrészegedtem, hogy képszakadás lett belőle (meg másnap fejfájás :D ). Viszont a szakadás előtt még emlékszem egy olyan részletre, hogy megkérdeztem a barátom, hogy ha meleg lennék, akkor elnyomna-e magától. Azt mondta, hogy nem.
Másnap már csak reménykedtem, hogy nem emlékszik rá. És nem is emlékezett.
Aztán rá fél évre végül is úgyis coming outoltam neki, és felhoztam azt a kérdést. Azt mondta emlékezett arra, hogy valamit kérdeztem, de hogy mit, arra már nem :))
Amúgy lehet azért sem mondtam el direktbe, mert amúgy is nagyon gátlásos vagyok minden téren. Szóval még részegen is csak indirekt tudok elmonani dolgokat :))
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!