Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek elmondanám részegen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondanám részegen?

Figyelt kérdés

Elég érdekes lesz a kérdés. :D

Egyetlen egyszer voltam eddig részeg, kb. 7 évesen véletlenül. Megtanultam, hogy előbb bele kell szagolni az üvegbe, mielőtt meghúzom, gondolván, hogy víz van benne. :D

Abban a korban vagyok, amikor megesik az ilyesmi (részegség) és tudom, hogy szar érzés utánna és közben is, de mégis érdekelne, hogy milyen. Viszont félek, hogy részegen elmondom valakinek, hogy meleg vagyok. Szerintetek ez lehetséges? Nem szeretném, ha bárki megtudná.

2021. máj. 27. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad annyit inni. Mértékkel tudod. Megiszol egy doboz sört, aztán fél óra szünet és megiszol még egyet. Vagy otthon tapasztald ki hogy rád hogy hat, mennyit ihatsz. De részegen 50-50% hogy elmondod vagy sem.
2021. máj. 27. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Az ember részegen sem bármit fecseg csak azt ami amúgy is benne van. Akkor fogod részegen elmondani ha józanul csak a gátlások, vagy a tudatos kontroll fog vissza. Ez utóbbiakat oldja el a pia.
2021. máj. 27. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármi megeshet.
2021. máj. 27. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha részegen elmondod valakinek, az azt jelentené hogy józanul is el akarnád mondani, csak nem mered. Ha biztos vagy benne, hogy nem akarsz valamit elmondani, akkor részegen se fogod. Bár ez azért egyén függő is tud lenni, szóval azért óvatosan. Én nagyobb és akkoriban kellemetlenebbnek érzett titkot is meg tudtam tartani, akármennyire is részeg voltam.

De azért mértékkel igyál.

2021. máj. 27. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ milyen vagy, én például akár mennyire lehetek részeg tudom hogy mit lehet és mit nem szabad elmondanom. De ismerek olyanokat akik isznak és elmondnak mindent, de aztán másnap nem emlékeznek semmire. Nekem csak egyszer történt meg hogy nem emléksztem arra ami történt, viszont akkor is az már olyan állapotban volt amikor a legrészegebb voltam és csak az maradt ki hogy házibuli vége felé beszéltem a egyik barátommal és ő másnap említette mert egyáltalán nem emlékztem, viszont egyáltalán nem értette amit beszéltem (mondjuk ez a barátom tudta rólam h meleg vagyok, szóval nem lett volna baj ha elmondanám). Egy jó tanács ha iszol is akkor csak olyanokkal akikben meg is bízol egy jó barátid, ezzel ha el is mondod akkor nem hiszem hogy tovább adnák inkább másnap megbeszélik veled, esetleg ha nem emlékszel rá akkor nem mondják el és megvárják hogy józonan mond el nekik. Amúgy az hogy kikkel iszol a egész élményt megváltoztassa, igyál olyanokkal akikel jól érzed magad és hidd el még jobban fogod magad velük érezni részegen.
2021. máj. 27. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én részegen többször is elmondtam már olyan dolgokat, amiket nem akartam volna. Ráadásul volt, hogy nem is olyan közeli ismerősnek.
2021. máj. 27. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egyszer volt, hogy annyira megrészegedtem, hogy képszakadás lett belőle (meg másnap fejfájás :D ). Viszont a szakadás előtt még emlékszem egy olyan részletre, hogy megkérdeztem a barátom, hogy ha meleg lennék, akkor elnyomna-e magától. Azt mondta, hogy nem.

Másnap már csak reménykedtem, hogy nem emlékszik rá. És nem is emlékezett.

Aztán rá fél évre végül is úgyis coming outoltam neki, és felhoztam azt a kérdést. Azt mondta emlékezett arra, hogy valamit kérdeztem, de hogy mit, arra már nem :))

Amúgy lehet azért sem mondtam el direktbe, mert amúgy is nagyon gátlásos vagyok minden téren. Szóval még részegen is csak indirekt tudok elmonani dolgokat :))

22/F

2021. máj. 28. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!