Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha részegen megcsalnád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha részegen megcsalnád a párodat, elmondanád neki másnap, úgy hogy tudod, hogy valoszinüleg kifog dobni?

Figyelt kérdés
Jelen esetben a megcsalás csak csókot takar, de a srác a hűség mintaképe, és ezt is várja el...
2009. máj. 16. 10:00
 1/6 anonim válasza:
100%

Ha tisztességes akarsz lenni elmondod. Ha tudod, hogy kidob, akkor is.

Mástól is megtudhatja.

2009. máj. 16. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmondanám, mert nem bírná a lelkiismeretem. És mert nem érdemli meg,hogy eltitkoljak előle valamit, főleg egy ilyen súlyú dolgot.
2009. máj. 16. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Egy csók nem megcsalás, és amiről nem tudunk az nem fáj. Hülyeség elmondani. A megcsalást is. De csak akkor ha érzelem nélküli volt és csak a testiségről szól és egy hét múlva meg már mindenki elfelejtette. Ha érzelmek is vannak benne csak akkor kell elmondani
2009. máj. 16. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Már nem azért, de melyik nő csókolózik érzelem nélkül? :) Mert én nem tudok ilyenről.
2009. máj. 16. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Amelyik részeg :P

Én elmondanám. Bízz benne, hátha megérti, hogy részeg voltál, és ad még egy esélyt. Bár kétlem, azok miatt, amiket leírtál..

2009. máj. 16. 13:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A CSÓK IS MEGCSALÁS!!! Elhiszem h nehéz helyzetben vagy...az én barátom is olyan hogy a hűség mintaképe, és ezt várja el tőlem is... én soha nem csaltam meg... nagyon kilennék készülve, ha részegen ezt tenném vele, de abban biztos vagyok hogy elmondanám neki!!! Lesz ami lesz... hidd el akárki mástól is megtudhatja... és a lelkiismereted csak igy lesz tiszta!! Ha látja rajtad h nagyon szereted és nagyon megbántad a dolgot akkor ugyis fog adni neked egy második esélyt!! Mindenképp valld be neki és utána próbálj minden erőddel azon lenni hogy ne szakitson veled , vagy ha megteszi akkor próbáld visszaszerezni!!! Sok sikert!!

17/L

2009. máj. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!