Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha részegen megcsalnád a párodat, elmondanád neki másnap, úgy hogy tudod, hogy valoszinüleg kifog dobni?
Ha tisztességes akarsz lenni elmondod. Ha tudod, hogy kidob, akkor is.
Mástól is megtudhatja.
Utolsó: Amelyik részeg :P
Én elmondanám. Bízz benne, hátha megérti, hogy részeg voltál, és ad még egy esélyt. Bár kétlem, azok miatt, amiket leírtál..
A CSÓK IS MEGCSALÁS!!! Elhiszem h nehéz helyzetben vagy...az én barátom is olyan hogy a hűség mintaképe, és ezt várja el tőlem is... én soha nem csaltam meg... nagyon kilennék készülve, ha részegen ezt tenném vele, de abban biztos vagyok hogy elmondanám neki!!! Lesz ami lesz... hidd el akárki mástól is megtudhatja... és a lelkiismereted csak igy lesz tiszta!! Ha látja rajtad h nagyon szereted és nagyon megbántad a dolgot akkor ugyis fog adni neked egy második esélyt!! Mindenképp valld be neki és utána próbálj minden erőddel azon lenni hogy ne szakitson veled , vagy ha megteszi akkor próbáld visszaszerezni!!! Sok sikert!!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!