Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmondanátok egy exeteknek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok egy exeteknek, ha időközben elkezdtetek randizni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy alapból jóban maradtatok, néha ráírtok a másikra, de nem vagytok afelől meggyőződve, hogy a másik fél túltette-e már magát a szakításon.

Itt most mindegy, hogy melyik fél szakított. Vagy inkább a jó viszony megőrzése érdekében erről nem számoltok be, csak akkor ha már összejöttetek vele?

Én most egy ilyen szituban vagyok. Szeretném barátilag vele tartani a kapcsolatot, múltkor is tök jól elbeszélgettünk. De félek, hogy ő még érez irántam és nem tudom ezt hogyan reagálná le.

2023. márc. 12. 14:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem mindegy? Most hazudni akarsz neki, esetleg nem randizni? Közölsz egy tényt, innen az ő gondja hogy a helyén kezelje.
2023. márc. 12. 14:39
 2/13 StevenUp ***** válasza:
89%
Én el szoktam mondani. Alapjaiban minden exemmel jóba vagyok vagy nem beszélünk egyfolytában. Ha találkozunk köszönünk és megyünk a magunk dolgára. De ha összeülnénk ahogy volt rá példa utána, és szóba kerülne akkor elmondanám. Igazából már nem kötődőm hozzá így tőle teljesen független az életem. Ha nem tudja túltenni magát rajta akkor az az ő baja
2023. márc. 12. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem vagyunk együtt, úgy direkt nem hozom szóba. De nem is teszek úgy, mintha szingli lennék. ha szóba kerül, megkérdezi, nem tagadom.
2023. márc. 12. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mivel egyikel sem tartom a kapcsolatot, bár van, amelyik szeretné. Ha ránéz Facebookomra, Instámra, úgyis látja, hogy van valakim.
2023. márc. 12. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Pont azért kell az exekkel minden kapcsolatot megszakítani, hogy mindkét fél letudja zárni a múltat teljesen és tovább tudjon lépni.
2023. márc. 12. 18:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Mi a jo abban, ha megszakitod valakivel a kapcsolatot? Vagy a szemedben ennyit ernek mind, hogy dobod aztan johet a kovetkezo?
2023. márc. 12. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül lett valaki ex. Ez elég bonyolult és estenként változó, de nekem bevált, hogy teljes offal túllépek a dolgon. És nem, nem csak alkalmik voltak. Haverkodás és ex nálam kizárják egymást.

4-es voltam.

2023. márc. 12. 19:14
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Nem véletlenül lett ex. Én egy kapcsolatban minden módon próbálom megoldani a felmerülő problémákat, sokmindent megtudok bocsájtani. Nehezen megyek bele egy kapcsolatba, de nehezen is szakítok. Ha mégis megtörténik, az azt jelenti, hogy a párom valami ordas nagy ocsmányságot művelt velem. És ha ez megtörténik, a szememben annyit is ér: semmit.

A melegek nagy része könnyen kimondja az igent és egy komolyabb gondnál, kihívásnál szakít is. Pont az ilyenekre jellemző a párjuk gyors eldobása, cseréje, mint ha csak egy taknyos zsebkendő lenne. Nekem társ kell, nem egy unaloműző ágymelegítő. A végletekig küzdő fajta vagyok, ezért volt a 45 évem alatt mindössze egy szakításom.

5-ös voltam.

2023. márc. 12. 19:30
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

1.Ha tudod hogy érez irántad akkor miért beszélsz vele? Ez kihasználás és önzőség, jó nagy görény vagy.

2. Félsz az exedtől? Már az exed, mit turkáltok egymás életébe, múlt vagytok a másik számára, semmi közötök egymás jelenéhez és jövőjéhez.

3. Menjetek orvoshoz, mert ez nem normális.

2023. márc. 12. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A 8-asnak minden szava a legnagyobb igazságot adja vissza.Az is,ahogy az exekkel való lezárásról ír, az is,ahogy a kapcsolatát védi és rendezgeti,ha gond van.

Bár sokan így állnának egymáshoz.

Mélyen tisztelem ezért,így, ismeretlen is !

2023. márc. 12. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!