Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok egy exeteknek, ha időközben elkezdtetek randizni?
Tegyük fel, hogy alapból jóban maradtatok, néha ráírtok a másikra, de nem vagytok afelől meggyőződve, hogy a másik fél túltette-e már magát a szakításon.
Itt most mindegy, hogy melyik fél szakított. Vagy inkább a jó viszony megőrzése érdekében erről nem számoltok be, csak akkor ha már összejöttetek vele?
Én most egy ilyen szituban vagyok. Szeretném barátilag vele tartani a kapcsolatot, múltkor is tök jól elbeszélgettünk. De félek, hogy ő még érez irántam és nem tudom ezt hogyan reagálná le.
Nem véletlenül lett valaki ex. Ez elég bonyolult és estenként változó, de nekem bevált, hogy teljes offal túllépek a dolgon. És nem, nem csak alkalmik voltak. Haverkodás és ex nálam kizárják egymást.
4-es voltam.
Nem véletlenül lett ex. Én egy kapcsolatban minden módon próbálom megoldani a felmerülő problémákat, sokmindent megtudok bocsájtani. Nehezen megyek bele egy kapcsolatba, de nehezen is szakítok. Ha mégis megtörténik, az azt jelenti, hogy a párom valami ordas nagy ocsmányságot művelt velem. És ha ez megtörténik, a szememben annyit is ér: semmit.
A melegek nagy része könnyen kimondja az igent és egy komolyabb gondnál, kihívásnál szakít is. Pont az ilyenekre jellemző a párjuk gyors eldobása, cseréje, mint ha csak egy taknyos zsebkendő lenne. Nekem társ kell, nem egy unaloműző ágymelegítő. A végletekig küzdő fajta vagyok, ezért volt a 45 évem alatt mindössze egy szakításom.
5-ös voltam.
1.Ha tudod hogy érez irántad akkor miért beszélsz vele? Ez kihasználás és önzőség, jó nagy görény vagy.
2. Félsz az exedtől? Már az exed, mit turkáltok egymás életébe, múlt vagytok a másik számára, semmi közötök egymás jelenéhez és jövőjéhez.
3. Menjetek orvoshoz, mert ez nem normális.
A 8-asnak minden szava a legnagyobb igazságot adja vissza.Az is,ahogy az exekkel való lezárásról ír, az is,ahogy a kapcsolatát védi és rendezgeti,ha gond van.
Bár sokan így állnának egymáshoz.
Mélyen tisztelem ezért,így, ismeretlen is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!