Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanád egy régi barátodnak, hogy szerelmes voltál belé?
Figyelt kérdés
Már megszakad a kapcsolat, évek óta nem beszéltünk, de én még nem tudtam rajta túltenni magam. Sajnos soha nem szántam rá, hogy elmondjam neki az érzéseim, és mai napig bánom, és valószínűleg ez gátol meg a továbblépésben. Valószínűleg heteró a srác - ti felkeresnétek ezek után, hogy elmondjátok mit éreztetek iránta? Nem tudta azt se, hogy meleg vagyok - de elég közel kerültünk, sokat aludtunk együtt és ölelgettük is egymást.2021. ápr. 19. 20:39
1/10 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt ilyen :D nem mondtam el neki, úgy gondolom, csak hátrányokat szülne a dolog, nem előnyt - de ez az én esetem, nem akarom hogy ez legyen neked is a kiindulópont. Ahogy a szíved súgja.
2/10 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. Veszteni nem veszthetsz vele így hogy már nem vagytok kontaktban.
3/10 anonim válasza:
Most nem akarok kukacoskodni, de ha alvás közben ölelgettétek egymást, akkor biztosan nem volt hetero. Fiúk egyébként sem vágynak annyira ölelésekre. Legalábbis nem az azonos nemtől. Mindig hetero fiúk társaságában voltam, csak azért mondom. Hülyéskedni(b*ziskodás) az előfordul mindenhol, de azt nem gondolják komolyan.
4/10 anonim válasza:
Azért ez előfordul. Ugye a puszi például nagyon személyes. De hetero haverok is szoktak. Mámrint arcra puszival köszönnek, megölelik egymást. Nem erotikusan, hanem barátiasan, testvériesem. El is alszanak így. Nem keveredik bele a szex.
5/10 anonim válasza:
Dehogy szoktak. Puszit még talán elképzelek szülinapkor(de szerintem ez is ritka, mint a fehér holló). Testvérek, unokatesók között meg teljesen oké. Bár a mai generációknál nem tudom, hogy mi a szokás. Az én korosztályomnál biztos, hogy nincs ilyen. Ölelések is max gratulációnál, ünnepekkor szoktak lenni. Aki ennyire közvetlen valakivel, hogy ölelgeti a saját nemét(lányoktól most vonatkoztassunk el), ott biztos, hogy valamelyik félben van más hajlam is. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rámozdul, csak szimpatizál vele és kedveli. Én is megölelném a barátaimat, mikor nagyon szar passzban vannak, de nem férfi ölelésre vágynak, ebben biztos lehetsz.
26/F
6/10 anonim válasza:
Már ne is haragudj de azt írtad sokat aludtatok együtt és szerinted hetero? Vicc, olyan meleg mint te, nyugodtan mond el neki.
7/10 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. Én úgy érzem az sem kizárható hogy éppen azért romlott meg a kapcsolatotok mert ő beijedt hogy meleg lehet. Ez az ölelgetés meg együtt alvás elég gyanús.
8/10 anonim válasza:
Bár én meleg vagyok így sem ölelgetnék senkit, valahogy az távol áll tőlem:') Egy barátnál pedig maximum megveregetem vagy átkarolom a vállát, de ez is egy évben max egy alkalom. Szóval az ölelkezés nekem is gyanús
9/10 anonim válasza:
Megtörtént. Rég volt a dolog, a srácnak azóta három gyereke van. Nem haragudott érte egyáltalán.
10/10 anonim válasza:
Ha úgy aludtatok hogy ölelgetett szerintem nyugodtan elmondhatod. Nem biztos hetero lehet biszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!