Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha elmondaná a párotok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondaná a párotok hogy megcsalt régen mit tennétek?

Figyelt kérdés
Tehát ha együtt lennétek már 25 éve tegyük fel 50 évesek vagytok. És elmondaná hogy kb 30 évesen megcsalt. Mit reagálnátok? Ha azóta nem fordult elő és kifejezte a szeretetét megadott neked mindent. De ezt titkolta volna.
2021. máj. 25. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Viszketőport szórnék a micsodájára!
2021. máj. 25. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
3%
Ez akár ránk is igaz lehetne, ha kiderülne. Én vagyok a megcsaló. F
2021. máj. 25. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Számomra csak súlyosbítaná a dolgot, hogy ennyi ideig el is titkolta, és hagyott abban a hamis hitben, hogy hűséges volt hozzám.
2021. máj. 25. 11:54
 4/10 -remete- ***** válasza:
16%
Engem ez nem zavar. Tudom róla. De mindig visszatér hozzám szal valamiert jobb vagyok. :)
2021. máj. 25. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Semmit... engem nem zavarna igazából.
2021. máj. 25. 12:24
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Elég kemény éket verne a bizalomba... esete válogatja ki mit reagál.
2021. máj. 25. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
65%

Hasonló helyzet volt nálunk

Kapcsolatunk elején első évben tudtam hogy félre jár nézelődik még de nem érdekelt, én biztos voltam benne közösen megyünk végig az úton.

Már pár év el is telt mikor bevallotta,

Idősebben ezeket a dolgokat nagyon másképp látja az ember akár heteró,meleg. Egy dolog a testiség, vágyak kiélése, és más az akivel együtt élsz-szeretsz.

10év után meg nem veted meg a hármas gondolatát,

2021. máj. 25. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Szakítanék. Ha akkor elmondta volna akkor talán megbocsátottam volna, de hogy annyira nem bízott meg bennem, és a kapcsolatunkban, hogy elmondja, így nem folytatnám.
2021. máj. 25. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretsz valakit, nem fogod megcsalni. Ennyire egyszerű. Nem kifogás a testiség. :) Ha tényleges szeretsz önzetlenül, akkor fel sem fog merülni a fejében senkinek, hogy mással kavarjon. Az szokott félre k*rni, aki nem boldog a párjával. Illetve össze sem illettek az elejétől fogva, csak gyávák tovább lépni(megszokott kényelem, támasz, anyagiak, "életképtelenség egyedül"). Mert "Egyedül olyan nehéz és magányos vagyok!". Az, aki egyedül nem boldog, az nem lesz boldog mással sem.

Kérdésre is válaszolva, én biztos, hogy hatalmasat csalódnék, bár már gondolom rég kiábrándultatok egymásból. Ennek az egyik jele a megcsalás is. Hát gáz. Az még nagyobb gáz, hogy a bizalom és az őszinteség már rég elveszett a kapcsolatban, mivel nem mondta el. Bizalom és őszinteség nélkül nincs semmiféle kapcsolat. Az mind felszínes, legyen az barátság, vagy párkapcsolat.

Dehát tudod a mondást. "Zsák a foltját". A hasonló emberek vonzzák egymást, nem pedig az ellentétek. A megcsalásnál is mindig mindkét fél hibás. Nem pedig csak az egyik. Ha valaki félre tudja tenni az egóját és a sértődöttségét, hiszti rohamait, akkor meglehet mindent beszélni egymással. És nem úgy, hogy a másikra mutogatunk. Dehát ez nagyon ritka. Főleg ebben az országban, ahol mindenki csak panaszkodik és rinyál.

2021. máj. 25. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenki követhet el hibákat, ha egyébként jó lenne a kapcsolatunk és szeretnénk egymást, nem szakítanék vele. Értékelném az őszinteségét, még ha sok idő után mondta is el.
2021. máj. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!