Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerdesem. Ha partner jön ritkan de mar befejeztem, es atfordul a tali bűncselekménnyé, a kamera ami felvette felhasználhato ellene? A lakosomba nem kell bejelenteni felvehetem e? Szemely es vagyonvedelemre használhatom?
Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 18:28
11/23 anonim válasza:
"Rá sem kellett kattintanom a kérdésre, már tudtam, hogy te vagy az. :D"
(#1)
Dettó. Nekem is ugyanez.
Kérdező: Te tényleg ennyire direktbe keresed a bajt a való életben is vagy csak az ilyen típusú kérdésekre adott válaszokra vered, ahol azt érzed, hogy folyamatosan veszélyben vagy? Magyarul: a kérdéseid valóság vagy fantázia?
12/23 A kérdező kommentje:
Valosag. De befejeztem nem jo a tüzzel jatszani. Volt mar altatas, kifosztas, rablas Legutobb rendes roma fiu akart lekötözni " adjam oda a bemankkartyam, levesz 5 ezret es visszajön. Milyen izgi volna" neki biztos mert mevenne 100 ezret . Ilyenek is vannak. Azt tudni kell a bűnözők jól tudnak kötözni. Veszelyes en senkiben sem bízom. Ja meg 3 an akartak jönni allitilag rendesek. Ranezesre 10 ev. Most ez megy a megélhetesi bűnözes.
2023. febr. 25. 04:55
13/23 anonim válasza:
Te befejezted? Dehogy. :D Te ezt soha nem fogod befejezni. Neked a fétised, hogy betörőkkel, meg késelőkkel dugatod meg magad.
14/23 A kérdező kommentje:
13/13 vegleg . Az élet előbbre valo
2023. febr. 25. 06:45
15/23 anonim válasza:
Ja... Végleg... Egy hetet nem adok, máris írni fogod a következő kérdést. :D
16/23 anonim válasza:
Nem érted 15-ös, hogy nem jó a tűzzel játszani?! A végén még megégeti magát! 😆
17/23 anonim válasza:
Én is ezt mondom, meg mindenki ezt mondja neki már régóta, de látod, csak nem bír magával. Rossz pénz nem vész el... :)
18/23 A kérdező kommentje:
En jo penz vagyok , visszavonulok, mindig vártam , hogy valaki rendes, kiderült 10 közül 9 rendetlen
2023. febr. 25. 14:17
19/23 anonim válasza:
"Ha partner jön ritkan de mar befejeztem"
Hogy mi a túró van?
Írjál könyvet, bestseller lesz! :)
20/23 anonim válasza:
"mindig vártam , hogy valaki rendes"
Frászt. :D
Te mindig a rossz arcú bunkókra buktál, soha nem azt kerested, hogy valami normálisat találj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!